Bugun...



Gökova Bisiklet turu Bodrum’dan başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün 25 ilden 243 bisikletçinin katılımı ile başlayan Gökova Bisiklet Turu renkli görüntülere sahne oldu. 5 gün sürecek yine Bodrum’da tamamlanacak.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2021 15:02

Gökova Bisiklet turu Bodrum’dan başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün başlayan ve 5 gün sürecek olan 15. Gökova Bisiklet Turu sabah erken saatlerde başladı. Bodrum Gümbet ve Antik Tiyatro önünde toplanan bisikletçiler burada toplu hatıra fotoğrafı çektirdi, bisiklet sporuna dikkat çekmek için Arabadan İn Bisiklete Bin sloganları attı.

 

ORMAN YANGINLARININ MEYDANA GELDİĞİ KÖYLERDEN GEÇECEKLER

 

Bodrum’dan hareket eden bisikletçiler yanan ormanlık alanlarda bulunan Kızılağaç, Kissebükü , Mazı’dan geçerek 45 km. sonra Çökertme koyuna ulaşacak. Tur diğer günlerde Ula- Akyaka, Marmaris ve Datça’da devam ettikten sonra yine Bodrum’da tamamlanacak.

 

GÖKOVA’NIN CENNET KOYLARINDA HEM GEZİ HEM SPOR YAPACAKLAR

 

Muğla Bisiklet Derneği Başkanı Levent Sevil “Bu yılki turu yaklaşık 300 bisikletli ile yapmak istiyorduk ancak katılımcı sayısını sınırlı sayıda tutmak zorunda kaldık. Gökova’nın güzelliklerin, ormanlarını, koylarını hem spor yaparak hem de gezerek tadını çıkartacağız. Tatil, spor ve gezinin birlikte olduğu bir etkinliğe ilgi her yıl dahada çok artıyor. Bu yılki rotamıza yüreğimizi dağlayan orman yangınlarının gerçekleştiği Bodrum ve Milas köylerinden geçerek başlıyoruz. En önemli amacımızda bisiklet kullanımını ve bu sporu yapan sayısını arttırmak Muğla ile ve ilçelerinde ciddi bir potansiyele ulaştık”  diye konuştu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI