Bugun...



Genç Yazar Aslı Aslan’a imza gününde yoğun ilgi

7. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında konuk yazar Aslı Arslan Sınırsızlık Meydanında düzenlenen kitap imza gününde Menteşeli okurlarıyla buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kitap imza gününde uzun kuyruklar oluştu.

facebook-paylas
Tarih: 02-10-2022 22:22

Genç Yazar Aslı Aslan’a imza gününde yoğun ilgi

Küçük yaşlarda kalemini keşfeden, 17 yaşında internet üzerinden yazmaya başlayan ve Sokak Nöbetçileri adlı kitabı ile adını duyuran genç yazar Aslı Arslan Menteşe’de okurlarıyla bir araya geldi.

İmza Gününde kitap fuarının önemine değinen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında her yıl açtığımız kitap fuarımızın bizim için ayrı bir önemi var. Çünkü en çok kitap okuyan kentlerin başında gelen Menteşe’de kitap fuarımıza ve konuk yazarlarımıza yoğun bir ilgi oluyor. Genç kuşağın kitaplarını severek okuduğu ve yakından takip ettiği Aslı Arslan’ı da bugün genç okurlarımızla buluşturmaktan mutlu olduk. Gençlerimiz yeter ki okusun. Biz onların takip ettiği, kitaplarını severek okuduğu yazarları seve seve Menteşe’ye davet eder, onlarla buluştururuz.” dedi.

Genç okurların kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününde hayranları Aslı Arslan ile bol bol hatıra fotoğraf çekildi.

Başkan Gümüş kitap imza gününde yazar Aslı Arslan’a şenliğe katılımlarından dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI