Bugun...



Gazeteci Toyga İçözü’nün eşi Defne, motosiklet kazasında ağır yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan eski Posta gazetesi muhabiri Toyga İçözü’nün eşi şampiyon yüzücü Defne Arcan İçözü bugün akşam saatlerinde Bodrum Milas yolunda geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-03-2021 08:41:47 Tarih: 28-03-2021 08:30

Gazeteci Toyga İçözü’nün eşi Defne, motosiklet kazasında ağır yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan eski Posta, Milliyet ve Sabah  gazetelerinde muhabir olarak çalışan ve www.bodrummania.com haber sitesinin yöneticisi gazeteci Toyga İçözü’nün eşi Defne Arcan  İçözü bugün akşam saatlerinde Milas istikametinden Bodrum’a gelirken kullandığı motosiklet ile Torba kavşağı yakınlarında yol kenarına savrulmuş vaziyette bulundu.

 

 

YÜZMEDE ONLARCA MADALYASI VAR

 

Yoldan geçen vatandaşların bularak ambulans çağırdığı,  Bodrumspor Kulübü’nde lisanslı olarak yüzen ve birçok birincilikleri bulunan Defne Arcan İçözü ambulans ile Bodrum Amerikan Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Gazeteci Toyga İçözü, eşinin kaza geçirdiğini İstanbul’da iken öğrendi. Yaklaşık 4 gün önce İstanbul’a giden İçözü’nün biraz önce İstanbul’dan dönerek eşinin bulunduğu hastaneye gittiği öğrenildi.

 

KAZANIN OLUŞ NEDENİ ÖĞRENİLEMEDİ

 

Kazanın oluş nedeni ile ilgili bilgi alınamadı. Tek taraflı meydana geldiği belirtilen kaza ile ilgili polis bölgedeki kameraları incelemeye aldı. Hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Defne Acar İçözü’nün kaburgalarında ve köprücük kemiğinde çoklu kırıklar olduğu, kafatasında da çatlak olduğu belirtildi. Gazeteci arkadaşımızın eşine acil şifalar diliyoruz.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI