Bugun...



Futbolcuyu bar çıkışı kurşun yağmuruna tuttular, yaşamını yitirdi

Bir eğlence mekanından çıkan eski futbolcu kapının önünde kurşun yağmuruna tutuldu, ayağından ve göğsünden vurulan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Covid 19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-11-2021 14:18:18 Tarih: 25-11-2021 13:36

Futbolcuyu bar çıkışı kurşun yağmuruna tuttular, yaşamını yitirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı kötekli Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında arkadaşları ile eğlenen evli ve bir çocuk babası 33 yaşındaki Samet Demir geceyarısı bardan çıktıktan sonra  otomobiline doğru yaklaşık 20 metre kadar yürüdü.

 

BARDAN ÇIKTI KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU

Bir zamanlar Muğla Amatör Küme'de lisanlsı olarak futbol oynayan ve karşısına gelen bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan Demir kanlar içerisinde yerde kaldı. Bacağından ve göğsünden yaralanan Demir silah sesini duyan vatandaşların çağırdığı ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Demir tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi gönderilirken, saldırganın olay yerinden kaçtığı bulunması için güvenlik kameralarının incelenmeye alındığı belirtildi.

 

SON DAKİKA: BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Muğla’nın Kötekli Mahallesi’nde bu gece yarısı bardan çıktıktan sonra ateş açılarak öldürülen eski futbolca Sedat Kandemir cinayeti ile ilgili olarak Şuayip Kandemir’in gözaltına alındığı belirtildi. Ş.K. nın gözaltındaki ilk ifadesinde “Sedat ile aramızda daha önceden husumet vardı, bar çıkışında sorunu çözmek için bekledim, ancak o bana alkollü olduğu için küfür ve hakaret etti, sözlü tartışma kavgaya dönüştü, ben öldürmesem O beni öldürecekti. Korumak için tabancamı çektim, sonrasını hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. Ş.K. ile birlikte hareket ettiği iddia edilen  iki kişinin polis tarafından arandığı belirtildi.

 

 

 

COVİD 19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Samet Demir’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Demir’in yapılan kontrolünde Covid 19 testinin pozitif çıktığı ve o gece barda temas ettiği kişilerin acil olarak sağlık merkezine müracaat etmeleri istendi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI