Bugun...



Fenerbahçe’nin radarındaki Portekiz’in dünyaca ünlü milli futbolcusuna tatilde hırsız şoku

Portekiz’in dünyaca ünlü milli takım futbolcusu ve Real Betis’in oyuncusu William Carvalho tatil yaptığı Mikonos Adası’nda villasına giren hırsızlar tarafından soyulduğu belirtildi. Fenerbahçe’nin 5 milyon Euroluk teklifini ret eden Carvalho’nın 199 bin Euroluk saati ile bazı değerleri eşyalarının çalındığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2022 16:14

Fenerbahçe’nin radarındaki Portekiz’in dünyaca ünlü milli futbolcusuna  tatilde hırsız şoku

Portekiz milli takımı ve Real Betis’in ünlü futbolcusu Willam Carvalho bir grup arkadaşı ile sosyetenin tatil mekanı Ege’deki Mikonos Adası’na tatile geldi. Ultra lüks bir villa kiralayan Carvalho bu gece yarısı villasında uyurken içeri giren hırsız veya hırsızların gazabına uğradı.

 

TATİLDE BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Carvalho uyandığında 199 bin Euro değerindeki altın Miller marka saati, bir miktar parası ve  bazı dijital aletlerinin olmadığını gördü. Mikonos polisini arayan Carvalho çalınan eşyaları ve nakit parasının yaklaşık 235 bin Euro değerinde olduğunu belirterek şikayetçi oldu. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri villada parmak izi incelemesi yaptı.

 

 

FENERBAHÇE’NİN 5 MİLYON EUROLUK TEKLİFİNİ RED ETTİ

Hırsızların tornavida kullanarak villanın balkon kapısından içeri girdikleri belirtildi.

Futbol kariyerinin büyük bölümünü Sporting CP’de geçiren ve 193 kez milli takım formasını giyen Carvalho’nun 2018 yılından bu yana Real Betis formasını giydiği ve son olarak Fenerbahçe’nin 5 milyon Euroluk teklifini red ettiği belirtildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI