Bugun...



Fatma Girik yarın hayat arkadaşına kavuşacak, mezarı hazırlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve üç gün önce İstanbul’da yaşamını yitiren Fatma Girik yarın (Cuma) Bodrum’da hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanında toprağa verilecek. Fatma Girik’in Mezarı mezarlıkta Memduh Ün’ün yanında hazırlandı. Fatma Girik yaklaşık 30 yıl yaşadığı evine son kez götürülecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-01-2022 21:32:08 Tarih: 27-01-2022 12:30

Fatma Girik yarın hayat arkadaşına kavuşacak, mezarı hazırlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde yaşayan ve üç gün önce İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Yeşilçam’ın efsane ismi 79 yaşındaki Fatma Girik’in defini için hazırlıklar tamamlandı.

 

HAYAT ARKADAŞININ YANINDA MEZARI HAZIRLANDI

Torba Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Torba Mezarlığı’nın hemen girişinde yaklaşık 56 yıl birlikte olduğu ve 15 Ekim 2015 tarihinde yaşamını yitiren ünlü yönetmen Memduh Ün’ün hemen yanında mezarı açılan Fatma Girik için yarın Bodrum’da tören düzenlenecek.

 

Usta oyuncunun vefatına ilişkin duygu ve düşüncelerini de paylaşan Aras, “Sadece sanat dünyasının değil aynı zamanda siyaset dünyasının da önemli isimlerindendi Fatma Girik. Bodrumluların komşusu, önemli bir değeriydi. Bugün evi sessizliğe büründü komşuları, hepimiz çok üzgünüz. Ona layık bir veda töreni hazırlayacağız, çok sevdiği eşi Memduh Ün’ün yanında huzur ve rahmetle yatması için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

 

 

 

BODRUM'DA SON KEZ EVİNE GİDECEK

Yarın Bodrum Belediye Meydanı’nda ki Adliye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Torba Mahallesi’nde yaklaşık 30 yıl yaşadığı evine son kez  getirilecek olan Fatma Girik ardından Torba Mezarlığı’na defnedilecek. Törene Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fatma Girik’in Bodrum’daki sanatçı arkadaşları ve dostları katılacak.

 

 

YARIN HAYAT ARKADAŞINA KAVUŞMUŞ OLACAK

Fatma Girik'in aile dostu Filiz Kalkavan “Fatma hanım yarım asırlık ömrünü geçirdiği Memduh beyin ölümünün ardından çok sarsılmıştı. Bütün amacı O’nun yanında yer alabilmekti. Fatma hanım yarın son yolculuğunda hayat arkadaşına kavuşmuş olacak. Allah rahmet eylesin” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI