Bugun...



Fabrika gibi kaçak içki imalathanesi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 6 kişinin ikametlerinde, özel düzenekle kurdukları sahte/kaçak alkol ürettikleri yerde litrelerce sahte içki yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2022 13:38

Fabrika gibi kaçak içki imalathanesi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Ortaca İlçesi Güzelyurt Mahallesinde ikamet eden B.K.,S.Ö.,C.D.,K.C.,İ.E. ve A.A. isimli şahısların ikametlerinde özel damıtma sistemi kurmak suretiyle sahte/kaçak alkol ürettikleri yerlere yapılan baskında litrelerce sahte içki yakalandı. Kişiler gözaltına alındı.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kom Şube Müdürlüğü ile Ortaca İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri şahısların ikametlerinde arama gerçekleştirdi. Arama sonucunda 61 litre el yapımı şarap, 112 litre el yapımı rakı, 10 litre bandrolsüz viski, 1,5 litre bandrolsüz likör, 50 litre etil alkol ele geçirildi. Ayrıca 190 mililitre anason ve aroma, 2 tane 50, birer tane de 40, ve 100 litrelik damıtma bidonları, alkol damıtma soğutma ve kaynatma cihazı, alkol damıtma aparatı, hassa terazi ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI