Bugun...



Eyüpspor Bodrumsporu eli boş gönderdi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle ertelenen Eyüpspor-Bodrumspor maçı oynandı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 1-0 mağlup oldu.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2023 10:48

Eyüpspor Bodrumsporu eli boş gönderdi

Spor Toto 1’inci Lig’in 23’üncü hafta erteleme maçında Eyüpspor, sahasında Bodrumspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında her iki takımda gol bulmazken soyunma odasına 0-0 berabere girdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Eyüpspor’da İbrahim Akdağ’ın vuruşunda top ağlarla buluştu. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken Eyüpspor yeşil-beyazlı ekibi 1-0 mağlup etti. 23’üncü hafta sonunda Eyüpspor 44 puanla liderliğe yükselirken, Bodrumspor 38 puanla 3’üncü sırada kaldı.

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir,  “İlk defa Eyüpspor’un bu kadar geriye yaslanarak oynadığını gördüm, sürpriz oldu. Başa baş bir oyun geçti. İlk yarıda Eyüpspor kontra ataklarla gol bulmak istedi. İkinci yarı bunu değiştirdiler. Atanın kazanacağı bir maçtı. Bizim golümüz ofsayttı. Onlar golü attı ve maçı kazanmayı bildi. Ön tarafta eksik kaldık ama mücadele anlamındaysa iyiydik. Dolayısıyla arzu ettiğimiz golleri bulamadık ve mağlup olduk” diye konuştu.

 

 

Eyüpspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez   “Bodrumspor, Pendikspor’la beraber ligin deplasmanda iyi sonuç alan takımlarından. Zor olacağını biliyorduk. Ligin ikinci yarısına kötü başladık. Bu karşılaşma, ayağa kalkmak için bir başlangıç maçıydı. İyi oynadık. Maçın her iki yarısında da pozisyonlarımız vardı. Oyuncularım istekli ve arzuluydu. Onları kutluyorum. İyi mücadele gösterdiler. Üretmeye çalışan bir Eyüpspor takımı vardı” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI