Bugun...



Esnaf, sanatkar ve tacirlere yönelik “Hibe Desteği” verilmeye başlandı

Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada esnaf, sanatkar ve tacirlere yönelik destek ödemelerinin başladığı açıklandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-02-2021 11:30:01 Tarih: 22-02-2021 11:12

Esnaf, sanatkar ve tacirlere yönelik “Hibe Desteği” verilmeye başlandı

Yapılan yazılı açıklamada şunlar belirtildi:

 

***Bilindiği üzere Kovid-19 pandemisi nedeniyle ticari faaliyetlerinde aksama yaşayan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere Bakanlığımız tarafından 22/12/2020 tarihli ve 3323 sayılı Cumhurbaşkanı Karar doğrultusunda "Gelir Kaybı Desteği" ve "Kira Desteği" olarak iki tür hibe desteği verilmeye başlanmıştır.

 

***Cumhurbaşkanı Kararı gereğince 24/12/2020 tarihli ve 31344 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Koronavirus Salgımı Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Program Ve Uygulama Esasları Hakkında Tebliğ" kapsamındaki Esnaf ve Sanatkarlar ile Tacir işletmelerinden talep başvuruları e-devlet üzerinden alınmaya başlanmıştır.

 

SON DAKİKA:

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Esnafımızın pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin sorunlarını en aza indirmek adına destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonra da esnafımızı yalnız bırakmayacağız" dedi...

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI