Bugun...



Ersin Uslu: Bağlama ücretlerinin yüzde 500 arttırılması hak, hukuk ve adaletle bağdaşmıyor

Bodrum Amatör Denizciler Derneği pandemi koşullarında sınırlı sayıda üyesi ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a ziyarette bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2021 15:28

Ersin Uslu: Bağlama ücretlerinin yüzde 500 arttırılması hak, hukuk ve adaletle bağdaşmıyor

YÜZDE 500 ZAM ÜCRETİ ADALETLİ DEĞİL

 

Dernek Başkanı Avukat Ersin Uslu yaptığı açıklamada “Belediyenin Ortakent yerleşkesi önünde açık havada ve yönetim kurulu üyelerimizle başkanlık makamında amatör denizcilerin MBB kuruluşu Muttaş’ın bağlama ücretlerine  pandemi döneminde yaptığı %500’ e varan zammının hak, hukuk ve adalet ilkeleri ile bağdaşmadığını anlattık. Üyelerimizin tamamına yakının esnaf, emekli, memurlardan oluştuğunu aramızda lüks tekne sahibi olmadığını ve pandemiden etkilendiklerini belirterek zammın geri çekilmesi konusunda destek talebinde bulunduk. Ticari tekne sahipleri ile karşı karşıya getirilmek istendiğini bizim ticari teknelere asla karşı olmadığımızı zaten bizim bağlama yaptığımız yerlere fiziksel koşullar nedeniyle bağlama yapamayacaklarını açıkladı” dedi.

 

 

HAKSIZLIĞIN DÜZELTİLMESİNİ İSTEDİK

 

Uslu açıklamasının devamında ise,  “Bodrum ticari teknelerinden Marmaris ve Fethiye ticari teknelerine nazaran %50 fazla bağlama ücreti alındığını belirterek bu haksızlığın da düzeltilmesi gerektiğini belirttik. Bodrum belediyesi işletmesinde bulunan Bitez ve Ortakent limanlarında amatör denizcilere yaptığı %14,50 zam nedeniyle teşekkür ettik ve amatör denizcilerin desteklenmesi gerektiğini bildirdik. Başkanımızdan onur üyemiz olmasını istedik, kabul etmesi üzerine  üyelik prosedürü başlattık. Karşılıklı hediyelerimiz takdim edildi ve iyi dileklerimizle görüşmemiz sona erdi” ifadelerini kullandı.

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI