Bugun...



Erkek kılığına giren kadınlardan "Bıyıklı tespihli" protesto

Kadın Meclisi üyeleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında erkek kılığına girerek eylem yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2021 11:22

Erkek kılığına giren kadınlardan

 Kendilerine bıyık takıp tespih çekerek yürüyen kadınların eylemine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Köy-Koop İzmir Başkanı Neptün Soyer de destek verdi.

Urla'da kadına yönelik şiddet ilginç bir eylemle protesto edildi. Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, erkek kılığına girerek kendilerine bıyık taktı. Tespih çekerek Urla Sanat Sokak'tan meydana yürüyen kadınlar ellerinde hayatını kaybeden kadınların fotoğraflarını taşıdı. Kadınların eylemine Urla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Köy-Koop İzmir Başkanı Neptün Soyer de destek verdi. 

 



Urla Meydanı'nda Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Göçük, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşe Başkanoğlu ve Urla Belediyesi eski başkanı Sibel Uyar konuşma yaptı. Kadınlar, daha sonra Urla Eski Tamirhane binasında 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında yapılan “Mercek Altında Kadına Yönelik Şiddet” konulu foruma katıldı.

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI