Bugun...



Emekli İngilizce öğretmeni: Niyetim çiçek verip tanışmaktı tacizci değilim

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan ve sosyal medyadan tanıştığı Prof. Dr. Nebahat Bulut’a çiçek vermek için İstanbul’a giden emekli İngilizce öğretmeni Ö.A. kendisinin tacizci olarak algılanmasına üzüldüğünü belirterek “Hanım kızımızı beğendim kendisine çiçeck verip tanışmak için Yatağan’dan İstanbul’a gittim. O kabul etmeyince de hemen yanından ayrılıp memlekete döndüm, ben tacizci değilim” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 20-01-2021 19:12

Emekli İngilizce öğretmeni: Niyetim çiçek verip tanışmaktı tacizci değilim

İstanbul’da yaşayan Anestezist Prof. Dr. Nebahat Bulut, Muğla'dan randevu alarak İstanbul'da çalıştığı hastaneye gelen ve kendisine bahçeden kopardığı çiçekle buruşturulmuş bir kâğıda adresini yazıp bırakan 70 yaşındaki Ö.A. hakkında sosyal medyadan fotoğraflarını paylaşarak savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Bulut’un taciz ettiğini söylediği Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan emekli İngilizce öğretmeni 70 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Ö.A.’ya ANTERHABERi ulaştı.

 

AMACIM HANIM KIZIMIZLA TANIŞMAKTI

 

Yatağan ilçesinin Yeni Karakuyu Köyü’nde yaşayan Ö.A.  kendisi hakkında medyada çıkanların doğru olmadığını belirterek “Ben sosyal medyadan tanıdığım doktor kızımızı beğenmiştim gidip kendisi ile tanışmak istedim, odaya giderken de hastane bahçesinden  kopardığım çiçekleri götürdüm, kendisine zarar vermek gibi kesinlikle bir niyetim yok, olamazda zaten. Bana tepki gösterince hemen oradan uzaklaştım, O’nu daha fazla rahatsız etmek istemedim, sosyal medya hesabımı da kapattım, daha fazla ne söyleyebilirim ki? Çok üzgünüm iyi niyetimin kurbanı oldum, taciz bir bir adam olarak gösterilmek beni üzdü” dedi.

 

 

KİMSEYE ZARARI OLMADI

 

Yeni Karakuyu Muhtarı Yücel Bahçe ise yaptığı açıklamada “Ö.A. amcamızı çok iyi tanırım son birkaç yıldan beri kafası gidip gelmekte, bazen nerede olduğunu unutur. Bunu nasıl yaptı İstanbul’a nasıl gitti bilemedik. Köyden çok ayrılmazdı. Ama kesinlikle kimseye zararı olmayan çok kibar iyiliksever bir büyüğümüzdür. Şu ana kadar jandarmadan veya kokluk kuvvetlerinden gelipde ifadesini alan olmadı, olay çok fazla büyütüldü” dedi.

 

 

 

KORKTUĞUM İÇİN ŞİKAYETCİ OLDUM

 

Prof. Dr. Nebahat Bulut ise medyada yaptığı açıklamada  "Bir mesajında 'Aramızdaki engelleri kaldıracağım' yazmış, yüzükler koymuş. Tamamen dünyadan kopuk bir insan. Başlarda bir doktora yazılabilecek övgülerle başlamış. Daha sonra tamamen bireysel, içinde cinsellik öğeleri içeren, romantik duygular içeren, gelecekle ilgili evlilik planlarından bahsetmiş. Yani aralıkta başlayan mesajların içeriği zaman geçtikçe değişmiş. Başka kadın doktorları da takip ediyor sayfasından. Özellikle kadın akademisyenlere yönelik bir takıntısı var. Emekli İngilizce öğretmeniymiş. İstediğim tek şey tacizcinin bir an önce kontrol altına alınması. Karşınızda hasta bir ruh var. Bana zarar da verebilirdi. Silahla bıçakla gelebilirdi. Kendimi korumak için şikayetçi oldum demişti" dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI