Bugun...



Elleri kelepçelenerek kafası kesilmiş halde bulundu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde elleri arkadan kelepçelenip kafası kesilmiş halde bulunan Suriyeli kadının öldürülmesi ile ilgili üç kişi gözaltına alındı. Cinayetin ziynet eşyaları ve para için işlendiği ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-02-2021 21:06:36 Tarih: 04-02-2021 20:45

Elleri kelepçelenerek kafası kesilmiş halde bulundu

Vahşi cinayet Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Demirli Mevkii’nde meydana geldi. Suriyeli T.M. (37) ‘den iki gün haber alamayan yakınları komşularını aradı. Komşularının eve gitmesinin ardından kapıların kapalı olması üzerine polise haber verildi.

Çilingir aracılığı ile eve gelen polis ekipleri salonun ortasında elleri arkadan kelepçelenmiş ve boğazı kesilmiş olan T.M. yi kanlar içerisinde yerde buldu.  Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı soruşturma sonunda şüphelilerden Suriye uyruklu A.E. Antalya’da yakalanarak göz altına alındı. A.E. nin üzerinden T.M: ye ait iki telefon çıktı.

Teknik takibi sürdüren polisler A.E.nin ifadesinden yola çıkarak altınları ve paraları için öldürülen T.M. nin icnayeti ile ilgili A.M. ve M.M. isimli iki kişiyi daha gözaltına aldı. Şahısların otomobilinde yapılan aramada T.M. ‘ye ait altın ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Cinayetin ziynet eşyaları ve para için işlendiği ortaya çıktı.

İki yıl önce Ortaca’ya geldiği belirtilen T.M.’nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken gözaltına alınan üç kişinin sorgulanmasının devam ettiği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI