Bugun...


Turizmin Kalite Müdürleri deneyimlerini genç yöneticilere aktardı
Tarih: 27-11-2021 12:49:13 Güncelleme: 27-11-2021 12:54:13 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen toplantıda otellerin kalite müdürleri bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2021 12:49

Turizmin Kalite Müdürleri deneyimlerini genç yöneticilere aktardı

Turizmde kaliteyi arttırmak ve sürdürülebilir müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmak için bir araya geldiklerini belirten turizmci  Simge Var “Amacımız sektörde tecrübe ve deneyim sahibi Kalite Müdürleri’nin tecrübe ve deneyimlerini yeni müdür olmuş ya da müdür adayı kişilere aktarmak, ortak yaşanılan sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinin yapılması. Turizmde kalite çıtasını ne kadar yükseltirsek rakip ülkelerle rekabetimiz o derece artar” diye konuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki otellerde Kalite Müdürü olarak görev yapan ve turizm yöneticisi olarak çalışan personel tora Mahallesi’ndeki Vogue Otel’de toplantı düzenledi. Toplantıya 25 turizm yöneticisi katıldı.

 

 

Kalite Müdürleri Grubu Yöneticiliği’ne 19 yıllık mesleki tecrübesi ve Bodrum bölgesindeki tesislerde edindiği deneyimler nedeni ile Vogue Hotel Bodrum Kalite Müdürü evli ve iki çocuk annesi 42 yaşındaki Simge Var seçildi. Var’ın öncülüğünde ve BIX Kurumsal’ın destekleri ile organize edilen “Otellerde Kalite Departmanı Ne iş Yapar” ve “ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi” eğitimleri 22-23 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. Eğitimleri simge Var ve Bülent Dokuzluoğlu verdi.

 

DENEYİMLİ MÜDÜRLER TECRÜBELERİNİ AKTARACAK

 

Toplantı sonrasında açıklama yapan Simge Var, Bodrum Kalite Müdürleri’ nin oluşturduğu grupta, sektörde yılların birikim ve deneyimine sahip olan müdürleri turizm sektörüne yeni başlayan meslektaşlarına tecrübelerini aktarması, karşılaşılan ortak sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinin yapılması, müdür ve müdür adaylarının gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim ve etkinliklerin organize edilmesi, konaklama tesislerinde Kalite Departmanı’nın önemi ve işleyişi ile ilgili fikir birliğinin sağlanması, tüm tesislerde kalite alanında bir farkındalık yaratılması ve Kalite Departmanıları’ nın geliştirilmesinin  hedeflendiğini söyledi.

 

 

KAZANAN YİNE TURİZM YİNE ÜLKEMİZ OLACAK

 

Var Kalite alanında çalışmalarını sürdüren tüm profesyonellerin katılımına açık olan grup, düzenli eğitimler ve paylaşım toplantıları ile tecrübelerini paylaşmaya devam edeceğini belirterek “Amacımız sektörde tecrübe ve deneyim sahibi Kalite Müdürleri’nin tecrübelerini ve deneyimlerini yeni müdür olmuş ya da müdür adayı kişilere aktarmak, ortak yaşanılan sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinin yapılması. Bu oluşum tüm turizm tesislerinde sürdürülebilir kalite  faaliyetlerinin oluşum, devamlılığı ve artırılması  ile ilgi farkındalık yaratacağı gibi, ilçemizde konaklama sektöründe hizmet veren otellerde  markalaşma, standartlaşma, kurumsallaşma faaliyetlerinin,  bilinçle ve ivme kazanarak ilerlemesini sağlamak, kazanan yine turizm yine ülkemiz olacak diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI