Bugun...


Ali Rıza Akdolu'nun mücevherleri Las Vegas Mücevher Fuarı'nda
Tarih: 08-09-2021 11:07:47 Güncelleme: 08-09-2021 11:07:47 + -


Bodrum'da yaşayan ve ünlülerin kuyumcusu olarak bilinen Ali Rıza Akdolu yaptığı takılarla ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen ve dünyanın en iyi 1500 kuyumcusunun katıldığı fuarda takılarını sergiledi.

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2021 11:07

Ali Rıza Akdolu'nun mücevherleri Las Vegas Mücevher Fuarı'nda

Holywood yıldızlarının da geldiği Bodrum Ara collection Standı’nın yine büyük ilgi gördüğünü belirten Akdolu “Dünyanın en iyi takı ve mücevherat fuarında yer almak bizim için her zaman çok önemli. Bugüne kadar ABD, Honkkong, İsviçre ve İtalya’da bu sektörün önde gelenlerinin seçilerek kabul edildiği 100’e yakın fuarda eserlerimizi tanıttık. Eserlerimiz uluslararası yarışmalarda birçok ödül kazandı. Ben hayatım boyunca en iyi olanı en farklı olanı hayata geçirmek için çalıştım” diye konuştu. Akdolu Las Vegas Mücevher Fuarı’nı ABD’den anterhaber.com'a  anlattı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası 50 yaşındaki Ali Rıza Akdolu 1992 yılında kurduğu Ara Collection takı ve mücevherat mağazasının dünyanın sayılı markaları arasına girmesini sağladı. Akdolu’nun ürünleri ABD’nin Las Vegas Kenti’nde 27- 30 Ağustos 2021 tarihlerinde  düzenlenen JCK Las Vegas Mücevher Fuarı’na katıldı.

 

 

LAS VEGAS’TA DÜNYANIN EN ÖNEMLİ 1500 MÜCEVHER ŞİRKETİ ARASINDA

 

Bodrum atölyelerinde yaptığı ve her birinden sadece bir tane bulunan el yapımı takıları yaklaşık dünyanın önde gelen 1500 önemli şirketi ile birlikte tanıtımını yaptıklarını belirten Akdolu “Bu fuar ziyaretçilere değil, sadece sektör yöneticilerine açık olan bir ziyaret. Sadece bu yöneticilerle birlikte Holywood’un ünlü isimleri ve ünlü iş insanları fuarı ziyaret edebiliyor. Dünyanın en büyük uluslar arası kuyumculuk fuarlarından biri olması nedeniyle önem taşıyor. Daha öncede ürünlerimizi alan Holywood yıldızlarının tercihi yine Bodrum takıları oldu” diye konuştu.

 

 

BU KEZDE ÖDÜL ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

 

2018 yılında Fısıldayan İnci (Wishpering Pearl) isimli küpe tasarımı ile Newyork’ta düzenlenen Uluslar arası  JCK fuarında Dünya Mücevherat Şampiyonası’nda İnci kategorisinde 396 tasarım arasından ikinciliği elde eden Akdolu’nun bu kez pırlantısı yarışmaya katıldı. 24 ayar altından yapılan takısı ile yarışmada yine ödül alacağına inandığını belirten Akdolu “Aldığımız ödüller ile hem ülkemizin hem Bodrum7un tanıtımını yapıyoruz. Birçok ünlü isim mücevherlerimizin Bodrum’da yapıldığını öğrenince daha büyük bir ilgi gösteriyor. Takıları merak ederek ilçemize tatile gelenlerde var” dedi. Halen Las vegas’ta bulunan Akdolu ABD’de ürünlerinin satışı yapılan mağaza sayılarınıda arttırdıklarını ve Santa Barbara, Aspen , Palm Beach , St.Barth , Bermuda,Carmel , Dallas ve Porto Riko gibi gözde tatil merkezlerinde de tasarımlarını satışa sunduğunu belirtti.

 

 

PANDEMİ DÖNEMİNDE BOŞ DURMADIK

 

Akdolu “Bodrum'u, Bodrumda yapılan başarılı işleri tüm dünyaya da göstermiş olduğumuza inanıyorum. Kısa sürede Holywood ve dünya starlarının takı için tercih ettiği marka haline gelmek Bodrum ve ülkem adına gurur verici. Pandemi dönemini çok iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Yani boş durmadık çalıştık ve başarıya ulaştık” ifadelerini kullandı.

 

 


 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI