Bugun...



Ege’de batan lüks yat 007' nin Türk yapımcısı “Yatı 20 metre büyüttüler”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2006 yılında Ege Yatçılık tersanelerinde yapılan ve dün Ege’deki Kythia Adası’ndaki kayalıklara çarparak batan 50 metre uzunluğundaki yatın yapımcısı Yavuz Mete anterhaber'e açıklamalarda bulundu Mete “Aslında o yat 32 metreydi üzerinde çok değişiklik yapıldı, büyütüldü helikopter pisti konuldu” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-09-2022 13:34:01 Tarih: 04-09-2022 12:57

Ege’de batan lüks yat 007' nin Türk yapımcısı “Yatı 20 metre büyüttüler”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2006 yılında yapılan ve dün sabaha saatlerinde ege’deki Kythia Adası yakınlarında batan 50 metre uzunluğundaki 007 isimli lüks motor yatın batışı ile ilgili sır açıklanamadı. Yunanistan basının sahil güvenlik ekiplerinin verdiği bilgiye göre yatta bulunan 5 konuk ve personel kurtarılarak ada limanına götürülmüştü.

 

O YATTA ÇOK DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Bodrum tersanelerinde yapıldıktan sonra turizm amaçlı hizmet veren yatta çok değişiklik yapıldığını belirten yatın yapımcısı Yavuz Mete  açıklamalarda bulundu. Mete açıklamasında “Bu yat benim projemdi, yatı imal ettiğimizde boyu 32 metreydi. Sonraki sahibi teknik olarak mümkün olamayacak bir tadilat istedi. Biz kabul etmediğimiz gibi, bu tadilatı da önermedik. Sonra, bir meslektaşımın projesiyle bir yerlerde tekneye 10 m. boy verilmiş, bir de kat çıkılarak üstüne helikopter pisti kondurulmuş” diye konuştu.

 

Yavuz Mete

 

 

 

 

HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI