Bugun...



EasyJet Bodrum ve Dalaman uçuşlarını arttırdı

İngiliz hava yolu şirketi ve tur operatörü EasyJet, İngiltere’nin iki havalimanından Bodrum ve Dalaman’a yapacağı sefer sayılarını arttırma kararı aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-02-2021 04:18:58 Tarih: 02-02-2021 03:39

EasyJet Bodrum ve Dalaman uçuşlarını arttırdı

2021 sezonuna ilişkin belirsizlik sürse de, tur operatörleri ve hava yolu şirketleri sezon için planlamalarını güncelliyor.

 

Gatwick-Bodrum hattında yüksek sezonda haftada 10 uçuş

 

Londra-Gatwick Havalimanı’dan Bodrum’a dönük seferlerini arttırma kararı alan EasyJet, 3 Nisan’dan itibaren Cumartesi, Pazar ve Salı günleri günleri iki uçuşla başlayacağı operasyonlarına, 3 Mayıs’tan itibaren Pazartesi, 1 Temmuz’dan itibaren ise Perşembe günlerini de ekleyecek. Bu şekilde Gatwick-Bodrum uçuşları 3 Mayıs itibariyle haftada 9, 1 Temmuz’dan itibaren de haftada 10 uçuş olarak yapılacak.

 

Gatwick-Dalaman hattında haftada 17 uçuş

 

Gatwick-Dalaman uçuşlarını da artıran şirket, 29 Mart’tan itibaren pazartesi günleri günde 3 uçuş olarak başlayacağı programına, 1 Mayıs’tan itibaren Perşembe ve Cumartesi günleri de 3’er uçuş ekleyecek. 6 Temmuz’da Salı günleri için de günde 3 uçuş planlayan şirket, yüksek sezonda Gatwick-Dalaman arasında haftada 17 sefer yapacak.

Manchester-Dalaman kapasitesini de artırdı

Şirket ayrıca, Manchester-Dalaman uçuşlarında da frekans artışına gitti. Buna göre, 2 Haziran’dan itibaren Bodrum’a Çarşamba günleri günde 3 uçuş gerçekleştirecek.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI