Bugun...



DYP Muğla İl Ve İlçe Başkanları istifa etti

DEVA Parti'sinden sonra Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanlığı'ndan da istifalar geldi. DYP Muğla İl Başkanı Gizem Saatci ile Seydikemer, Datça, Menteşe ve Ortaca İlçe Başkanlıkları istifa ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2021 13:37

DYP Muğla İl Ve İlçe Başkanları istifa etti

Geçtiğimiz günlerde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin İlker Altınsoy ve İl Teşkilat Başkanı Ali Durna istifa ettiler. Bir istifa da Doğru Yol Partisi’nden (DYP) geldi. DYP Muğla İl Başkanı Gizem Saatci ve Seydikemer, Datça, Menteşe ve Ortaca ilçe başkanlıkları istifa ettiler. 


İstifalarla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Gizem Saatci şunları kaydetti “Ben göreve geldiğimde Kasım ayından bu yana, beş adet ilçe başkanlığı kurdum. Başta milli gazeteler olmak üzere, yerel gazeteler de partimi Muğla da kapatılan bir parti konumundayken, Muğla’nın parlayan yıldızı yaptım. Belediye başkanları kamu kuruluşları derken, tüm özel reklam şirketleri bilbordlar olmak üzere 2.defa doğru yol kurulduğundan bu yana radyo, TV olmak üzere 100 adet genel başkanımızı yayına çıkarttım. Partimiz için seçim şarkısı yaptım karşılığı tel um dinlenerek paylaşım yapanların laflarına inanarak genel başkanım onun için yapmış olduğum tüm çalışmaları bir kenara atarak Aygül hanımın da provokasyonuyla ziyareti iptal etmiştir. Ben ve kurmuş olduğum ilçe başkanlarım olmak üzere tüm Muğla il teşkilatlarının azlini sunarım. Ben istifa ediyorum. Seydikemer, Datça, Menteşe ve Muğla il başkanlığı toptan istifamızı sunduk. Muğla il başkanlığımı satmak için uğraşan, kaçak elektrik kullanan, bir sene kira ödemeyen, telefonları dinlettiren partimin itibarını sıfıra indiren, herkese burada genel başkan yardımcısı olarak yalan söyleyip ticaret yapan Abdurrahman Karayel’e inanan ve defalarca söylememize rağmen başka kişiler hakkında da azlini gerçekleştirmeyen genel başkanımız la değil iktidar olmak barajı dahi geçmek imkânsızdır. Tüm Muğla olarak istifamızı yaptık. Pazartesi savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum.”




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI