Bugun...



Düzce maçında hedefimiz 3 puan

3.Lig 4. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Muğlaspor’da hedef ilk yarının ilk maçından 3 puan almak. Sportif direktör Abdullah Eskihisarlı, “Rakiplerimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Düzce maçıyla galibiyet serisi başlatmak istiyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2021 13:06

Düzce maçında hedefimiz 3 puan

Ligin ilk yarsını 16. sırada tamamlayan Muğlaspor’da kadro güçlendirildi, teknik ekip değiştirildi. Kadrodan 6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını, 7 futbolcuyu transfer ettiklerini belirten Sportif Direktör Abdullah Eskihisarlı, “Önce teknik direktör Mehmet Akbulut’la anlaştık, ardından transfer çalışmalarına başladık. Devre arası olduğu için zor istediğimiz futbolcuları alamadık ama, aldıklarımız da faydalı olacaklarına inandığımız isimler. Son dakikaya kadar transfer çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

 

Çarşamba günü zirvede yer alan takımlardan Düzcespor’u konuk edeceklerini ve sahadan 3 puanla ayrılacaklarını söyleyen Eskihisarlı, “Ligin ilk yarısında sahamızda hiç kazanamadık. Düzcespor’un bulunduğu yer ortada. Fakat biz rakiplerimizin konumuna bakmayacağız. Amacımız ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak. Acil puanlara ihtiyacımız var. Yöneticisinden teknik ekibe ve futbolculara kadar herkes bunun bilincinde. Düzce maçı, galibiyet serisinin başlangıcı olacaktır. Güçlenen kadromuzla bunu başaracağız ve çıkışa geçeceğiz” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI