Bugun...



Duygu Tengiz kanserle yaşam mücadelesini kaybetti

Bodrumlu kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. İstemihan Tengiz'in eşi Duygu Alkan Tengiz, kanserle verdiği mücadeleyi kaybederek yaşama veda etti. Tengiz için Bodrumlular geçtiğimiz Eylül ayında kök hücre ve bağış kampanyası başlatmıştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:07:56 Tarih: 23-12-2020 23:21

Duygu Tengiz  kanserle yaşam mücadelesini kaybetti

Bodrumluların Eylül ayında yaşama tutunabilmesi için destek olmaya çalıştığı, kampanyalar düzenlediği, 44 yaşındaki Duygu Tengiz'e geçen yıl kasım ayında lösemi tanısı konularak tedavisine başlanmıştı. Hastalığın tamamen tedavisi için kemik iliği nakline ihtiyaç duyan Tengiz, Almanya'dan uygun donör bulunmasına rağmen pandemi nedeniyle bu seyahati yapamadı. Duygu Tengiz'e mayıs ayında 12 yaşındaki oğlu Tarduhan'dan ilik bakli yapıldı. Ancak nakilden 4 ay sonra Tengiz'in hastalığı nüksetti. 2 çocuk annesi Tengiz'in tedavisi için yakınları kemik iliği ve kök hücre kampanyası başlatmış, kampanya sosyal medyada da büyük yankı bulmuştu.

Bir süredir Medical Park Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Duygu Tengiz, dün durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım ünitesine alınarak entübe edildi. Tengiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI