Bugun...



Düşüp beyin kanaması geçirmişti, Oğuz Satıcı taburcu oldu yürüyerek evine gitti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki hafta önce düştüğü golf arabasından yere kafasını çarparak beyin kanaması geçiren ünlü iş insanı Oğuz Satıcı bugün taburcu oldu. Satıcı eski eşi ve iki kızı ile birlikte hastaneden ayrıldı.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2021 11:47

Düşüp beyin kanaması geçirmişti, Oğuz Satıcı taburcu oldu yürüyerek evine gitti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yılın önemli bölümünü geçiren iş insanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) önceki başkanlarından Oğuz Satıcı, 12 Mart tarihinde bulunduğu tatil sitesinde iş insanı Hamdi Akın’ın kullandığı golf arabasının viraja hızlı girmesi ile bulunduğu yerden düşerek kafasını yere çarpmış ve özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Satıcı bugün eski eşi Ala Sarsılmaz ve yakınları bile yaklaşık on gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü özel hastaneden yürüyerek ayrıldı.

 

 

BİR SÜRE BODRUM’DA DİNLENECEK

 

10 yıl önce eşinden boşandığını ve iki kızı olduğunu belirten Ala Sarsılmaz SÖZCÜ’le yaptığı açıklamada “Oğuz beyin durumu çok iyi, çok şükür kısa zamanda beyin kanamasını durduruldu ve sağlığına kavuştu. Şu anda bir süre Bodrum’da tedavisi devam edecek, ardından doktorların önerisi üzerine İstanbul’damı buradamı süreç izlenecek karar vereceğiz, şu anda durumu çok iyi” dedi.

 

HAMDİ AKIN’A DAVA AÇILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL

 

Sarsılmaz yaptığı açıklamada “Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürecinde bizim Hamdi beye dava açma gibi bir durumumuz söz konusu değil, zaten adı üzerinde bu bir kaza, söylentiler doğru değil” diye konuştu.

Oğuz Satıcı hastaneden iki kızı ve eski eşi Ala Sarsılmaz ile birlikte yürüyerek ayrıldı.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI