Bugun...



Dünyanın en zengin iş adamı Jeff Bezos'un mega yatı Bodrum’da

Dünyanın en zengin iş insanı olarak bilinen Jeff Bezos'a ait ultra lüks yat Flying Fox Bodrum’a geldi,. Turistik Türkbükü Mahallesi açıklarına demirleyen yatta bulunan yatın arkasında kurulman su sporları merkezinde bol bol eğlendi güneşlendi.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2021 15:14

Dünyanın en zengin iş adamı Jeff Bezos'un mega yatı Bodrum’da

Muğla’nın Bodrum ilçesine dün akşam saatlerinde Yunanistan’ın Tilos Adası’ndan gelen ve dünyanın en zengin iş insanı ve Amazon’un kurucusu Jef Bezos’un olduğu belirtilen 136 metre uzunluğundaki 500 milyon dolarlık ultra lüks yat bugün Türkbükü Mahallesi açıklarına demirledi. Sahilden 1 mil açığa demirleyen ve üzerinde helikopterinde bulunduğu yatın arkasına kurulan su sporları ve oyun merkezinde yatta bulunan bol bol eğlendi ve güneşlendi.

Ünlü iş insanı Jeff bezos’un yatta olup olmadığı belirtilmedi.

Alman Gemi inşa şirketi Lürssen'in 2019 yılı üretimi mega yat 136 metre uzunluğunda. Genişliği 22,5 metre olan süper yatta 12 metrelik yüzme havuzu da var. Toplamda 22 kişilik misafir kapasitesinin yanı sıra 54 kişilik mürettebata sahip olan yatta 11'i VIP konuklar için olmak üzere 36 kabin bulunuyor. Yatta 38 personel görev yapıyor. Yatta su sporları ve dalış merkezinin haricinde iki adet helikopter pisti bulunuyor.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI