Bugun...



Dünyaca ünlü tatil adasında turizmciyi silahlı saldırıda öldürdüler

Yunanistan’ın dünyaca ünlü jet sosyetenin tatil adası Zakintos’ta bugün öğle saatlerinde gerçekleştirilen pusuda ülkenin ünlü turizmci ve iş insanlarından Dimis korfiatis bir toplantıda otomatik silahlarla vurularak öldürüldü.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2021 15:11

Dünyaca ünlü tatil adasında turizmciyi silahlı saldırıda öldürdüler

Dünya jet sosyetesinin Yunanistan’daki en önemli tatil adalarından olan  Zakintos’ta bugün öğle saatlerinde ünlü iş adamı 53 yaşındaki üç çocuk babası Dimis Korfiatis’in pusuya düşürülerek öldürülmesi ülkede büyük yankı uyandırdı.

 

TURİZM TOPLANTISINA GELMİŞTİ

 

Adada yayın yapan www.erminsnews.gr haber sitesi başta olmak üzere  onlarca yayın organının geniş olarak yer verdiği haberde ünlü iş adamı Korfiatis’in bugün öğle saatlerinde Agios Sostis bölgesindeki bur turizm ofisindeki toplantıya katılmak üzere geldiği ve içeri girdikten 5 dakika sonra ellerinde kaleşnikof tüfekleri olan iki kişinin içeri girerek Korfiatis’i kurşun yağmuruna tuttuktan sonra önce otomobil ile ardından bir lastik bota binerek kayıplara karıştıkları belirtildi. Saldırı anında bir turizmcininde yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

 

 

GEÇEN YILKİ SALDIRIDA EŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

 

Polis başlattığı soruşturma olayda kullanılan ve terk edilen lüks jeep ile silahı terk edilmiş halde buldu. Adanın Laganas bölgesinde büyük bir oteli ile turistler için bir denizaltısı olan iş insanı Korfiatis’in geçen yıl kendisine yönelik saldırıdan şans eseri kurtulurken yanındaki 37 yaşındaki eşi öldürülmüştü.Saldırının 550 bin Euroluk bir alış veriş nedeniyle yapıldığı iddia edildi. Korfiatis’in kardeşi Stefanos Korfiatis ise yaptığı açıklamada“Geçen yılki saldırıda ağabeyim kurtulmuş eşini öldürmüşlerdi. Bu olayda araba geldi durdu, iki kişi indi ve ateş etmeye başladılar. Ben Dimis'in kardeşiyim, size ne diyebilirim” dedi. 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI