Bugun...


Akdeniz üzerindeki İsrail yolcu uçağına bomba ihbarı NATO’yu alarma geçirdi.
Tarih: 30-04-2021 13:27:06 Güncelleme: 30-04-2021 13:27:06 + -


Akdeniz’deki Girit Adası üzerinden İsrail’e giden ve İsrail Havayolları’na ait uçağa bomba ihbarı yapılması üzerine Yunanistan ve Fransız Hava Kuvvetleri’ne ait uçaklar alarma geçirildi. NATO’ya yapılan ihbar sonucu 280 yolcunun bulunduğu uçak savaş uçakları eşliğinde İsrail’e indi.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2021 13:27

Akdeniz üzerindeki İsrail yolcu uçağına bomba ihbarı  NATO’yu alarma geçirdi.

ABD’nin Newyork kentinden İsrail’in başkenti Telaviv’e gitmek üzere yola çıkan 280 yolcunun bulunduğu İsrail ELAL Havayolları’na ait  Boeing 787 uçağına Girit Adası üzerindeyken bomba ihbarı yapılarak havada patlatılacağı  ihbarı yapıldı. NATO’ya yapılan ihbar sonucu bölgedeki ülkelerin hava kuvvetlerinin alarma geçirildiği belirtildi.

 

ÜÇ ÜLKENİN F 16’LARI YAKIN TAKİBE ALDI

 

Girit Adası’nda yayın yapan www.neakriti.gr haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haberde Yunanistan’ın Kefalonya Havalimanı’ndan hareket eden Yunanistan savaş uçakları ile Güney Kıbrıs’tan hareket eden Fransız Hava Kuvvetleri’ne ait uçaklar yolcu uçağını takibe aldı. İsrail semalarında ise İsrail Savaş uçaklarının takibe aldığı yolcu uçağının sorun olmadan Telaviv Ben Gurion Havalimanı’na ulaştığı, özel bir bölgeye çekildiği ve uçakta özel harekat timlerinin bomba araması yaptığı belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI