Bugun...



Dünya vücut geliştirme şampiyonu iki ayda bu hale geldi

Yunanistan’ın vücut geliştirmede dünya şampiyonu sporcusu Vassilis Mointinis yakalandığı coronavirüs hastalığında yaşam mücadelesi verirken entübe edildi. Mointilis tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde iki ayda tam 42 kilogram vererek tanınmaz hale geldi.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2021 12:53

Dünya vücut geliştirme şampiyonu iki ayda bu hale geldi

Yunanistan’ın Atina kentinde yaşayan ve defalarca dünya vücut şampiyonu olan 42 yaşındaki yaşındaki Vassilis Mointinis iki ay önce yakalandığı coronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık  36 yıldır yaptığı vücut geliştirme şampiyonasında defalarca Yunanistan, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan ve yaklaşık iki aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mointinis tam 42 kilogram vererek tanınmayacak hale geldi.

 

104 KİLOGRAMDAN 62 KİLOGRAMA DÜŞTÜ

 

Yaşadığı acı ve ızdırapların sonsuz olduğunu belirten Mointinis tedavi gördüğü Atina’daki Sotiria Hastanesi’nde Yunanistan basınına açıklamalarda bulunarak “Hepimizin aşı olması gerekiyor. Tam 104 kilogram iken bugün 62 kilograma kadar düştüm. Çektiğim acılar ve ölüm korkusunu tarif etmenin bir yolu yok. Hala haraket etmekte ve nefes almakta zorlanıyorum. Akciğerlerimde hala coronavirüsün kalıntıları var. Göğüs hastalıkları uzmanımın tedavilerini uyguluyorum. Bir an önce iyileşip antrenmanlara dönmek istiyorum. Herkes aşısını tam olarak yaptırsın” dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI