Bugun...



Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye 2021 şampiyonları belirlendi

Bodrum'da düzenlenen World Corporate Golf Challenge Türkiye 2021 turnuvasında şampiyon olan kurumsal firmalar belirlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-09-2021 18:25:39 Tarih: 15-09-2021 18:24

 Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye 2021 şampiyonları belirlendi

Turnuvayı Lumberjack takımı adına mücadele eden İsmail Erdoğan ve Mehmet Ziylan ikilisi toplamda 154 puan ile birinci olarak tamamladı. Şampiyon takım, Portakiz’in Cascais kentinde  düzenlenecek WCGC 2021 Dünya Finali‘ne katılmaya hak kazandı.

 

Dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olan World Corporate Golf Challenge – WCGC (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası) 10-12 Eylül tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleşti. 9’uncusu düzenlenen turnuvada Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri sahada mücadele etti.

34 takımın mücadele ettiği golf turnuvasını  Lumberjack takımı adına mücadele eden İsmail Erdoğan ve Mehmet Ziylan ikilisi toplamda 154 puan alarak birinci tamamladı. Armin Jurgen ve Udo Merz’in temsil ettiği Hole in One Group takımı 153 puanla ikinci olurken, Adem Karataş ve Ihsan Kızılkaya’nın yer aldığı Ruck & Maul takımı 146 puanla turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Kazanan takımlara ödülleri, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk tarafından verildi.

 

WCGC Türkiye 2021 kazanan takımı Lumberjack, 1-5 Kasım tarihlerinde Portekiz’in Cascais kentinde Türkiye’yi temsil edecek.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI