Bugun...



Dünya emekçi kadınlar gününde düzenlenecek etkinlikler

Bodrum Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2021 14:06

Dünya emekçi kadınlar gününde düzenlenecek etkinlikler

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi'nin organizasyonu, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ve Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde organize edilen etkinliklerin ilki Belediye Çarşı Cafe önünde gerçekleşecek.

Şerife Bacı Kadın Platformu ile Ege Kadın Buluşması işbirliği ve Bodrum Belediyesi destekleriyle gerçekleşen Trafo Resim açılışı 8 Mart Pazartesi günü saat 10.00'da gerçekleşecek. "Ege Kadın Buluşması" resmi düzenlenecek törenle tanıtılacak.

Bodrum’da yaşayan kadınlara aile içi şiddet, boşanma durumu, işsizlik gibi sorunlarla mücadelede sosyal, psikolojik ve hukuki olarak danışmanlık hizmeti sağlamak, kadının güçlendirilmesine destek olmak amacıyla oluşturulan Bodrum Belediyesi Kadın Danışma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Cevat Şakir İş Merkezi’nde saat 10.30’da açılacak.


"Bodrum'da Kadın Olmak" konulu sohbet proğramında Meclis Üyesi Av. Ayşenaz Gültekin Öncel, Bitez Muhtarı Seda Özgüçlü, Eğitim-Sen Sekreteri Ada Köse ve zeytinyağı üreticisi Huri Can'ın konuk olacağı program Bodrum Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından saat 12.30 itibariyle canlı olarak yayınlanacak.

Yaşamının bir bölümünü Bodrum'da geçiren Türkiye'deki ikinci dalga kadın hareketinin içinde öncü olmuş, kadın hakları savunucusu, feminist yazar ve aktivist Şirin Tekeli'nin adının verildiği sokakta düzenlenecek olan merasimin başlama saati ise 14.30 olacak.

Türkan Saylan Yalıkavak Spor Salonu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde saat 16:00’da hizmete açılacak.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI