Bugun...



DSP İlçe Teşkilatı “ Cumhur ittifakını tanımıyoruz”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın yapmış olduğu Cumhur İttifakına destek açıklamasının ardından DSP Milas İlçe Örgütü adına İlçe Başkanı Gürsel Doğan yaptığı aıçıklama da “Geçtiğimiz günlerde “Bırakmadık Bırakmayacağız” başlığı altında yapmış oldukları açıklamayı hatırlatan Başkan Doğan, “dün ne söylemiş isek bugünde arkasında duruyor “Tanımıyor Tanımayacağız’’ diyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2023 12:51

DSP İlçe Teşkilatı “ Cumhur  ittifakını  tanımıyoruz”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın yapmış olduğu Cumhur İttifakına destek açıklamasının ardından DSP Milas İlçe Örgütü adına İlçe Başkanı Gürsel Doğan yazılı bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde “Bırakmadık Bırakmayacağız” başlığı altında yapmış oldukları açıklamayı hatırlatan Başkan Doğan, “dün ne söylemiş isek bugünde arkasında duruyor “Tanımıyor Tanımayacağız’’ diyoruz” dedi.

Açıklamasında Bülent Ecevit’in mirası olan Demokratik Sol hareketin yılmaz Ak Güvercinleri olarak Genel Merkezin almış olduğu Cumhur İttifakı destek kararını tanımayacaklarını bir kez daha dile getiren Başkan Doğan’ın açıklaması şöyle:
“Tanımıyor Tanımayacağız” diyor dün olduğu gibi bugünde Millet İttifakı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. Tüm bu yaşanan gelişmeler dahilinde onurlu Demokratik Sol Partimizin taban inisiyatifi olarak ‘’Gerçek güvercin harekatını’’ başlatıyoruz. Malumun itirafı gibi bizleri görevden el çektirebilir, yuvalarımızdan uzaklaştırabilir, hatta yok sayabilirsiniz. Kişisel ikballeriniz uğruna dürüstlük timsali Karaoğlan felsefesini hiçe sayabilirsiniz. Her koşulda Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi gaflet, delalet, hatta ihanet içerisinde bulunabilirsiniz. Bilmelisiniz ki Kurucu liderimiz onursal Genel Başkanımız rahmetle andığımız sayın Bülent Ecevit’in Kıbrıs Barış Harekatında dediği gibi ’’Emperyalizm ve uşaklarının oyunları yüce Türk Milletinin azmini sınayamaz’’ doğrusuyla vatan namustur terk edilemez gerçeğini bugün için harekatımıza ilham kaynağı addediyoruz. Bilmelisiniz ki Ulusal Kurtuluş Savaşımızın yiğit önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu direnişinde gösterdiği çabayı gösterecek dirayet ve karakter DSP’li üyelerimizde vardır. Sözlerimizi ‘’Tarih Cesurlardan Yanadır’’ ibaresiyle sonlandırıyor tüm Türkiye’de bulunan gerçek Demokratik Sol Partili yoldaşlarımızı bu onurlu duruşa davet ediyoruz.”




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI