Bugun...



Dost Patiler eğitim ve oyun parkı açıldı

Bodrum Belediyesi, sevimli dostlar için yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkı açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:32:01 Tarih: 26-12-2020 13:33

Dost Patiler eğitim ve oyun parkı açıldı

Bodrum'da evcil hayvanların  tasmasız dolaşabileceği, yürüyüş yapabileceği, sahibi ve diğer evcil köpeklerle oyun oynayabileceği alanların olmayışı nedeniyle  Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği proje hayata geçti.

 

Konacık Mahallesi'nde yer alan Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkı'nda, evcil köpekler kontrollü bir şekilde gezdirilebilirken, çocuklar ve yetişkinlerin de yürüyüş yaparak güzel vakit geçirebileceği alanlar oluşturuldu.

 

Parkın işleyişinde, sorumlu köpek sahibi olunması desteklenirken, çocuklar ebeveynlerinin kontrolünde parkta keyifli zaman geçirebilecekler. Projede yaşlı ve engelli kişilerin köpeklerinin egzersiz ihtiyaçlarını karşılamasına olanak sağlayacak parkurlar yer alıyor.

 

Pandemi şartlarından dolayı açılış merasimi yapılmayan parkta haftanın belirli günlerinden veterinerlik hizmeti verileceğini açıklayan Ahmet Aras, "Değerli can dostlarımız için kurduğumuz bu parkta belirlenecek günlerde veterinerlik hizmetleri verilecek. Bunun yanı sıra istihdam etmeyi planladığımız eğitmen eşliğinde köpek sahiplerine, köpeğiyle kuracağı iletişimde temel eğitim olanağı da sağlayacağız. Parkta ayrıca belli dönemlerde çocuklar başta olmak üzere, hayvanseverler için çeşitli aktiviteler de planlanıyor" dedi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI