Bugun...



Doğa sporları festivali Köyceğiz’de yapılacak

Köyceğiz Turizm İşletmecileri Derneği ve Su ve Doğa Sporları Dayanışma Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği “SlowSportsFest OutDoor” doğa sporları festivalinde Kano, Kürek, Bisiklet, Rafting, Trekking, Canyoning, Yamaç Paraşütü, Foto Camp, Kamp Karavan olmak üzere 9 doğa sporu alanında etkinlikler düzenlenecek.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2022 20:59

Doğa sporları festivali Köyceğiz’de yapılacak

Köyceğiz Kaymakamlığı, Köyceğiz Belediyesi, Köyceğiz Esnaf Odası, Köyceğiz Esnaf kefaret Kooperatifi nin de katkıları ile 21.Mayıs.2022 – 29.Mayıs.2022 tarihleri arasında yapılacak olan SlowSportsFest OutDoor doğa sporları festivalinin sunumu Panorama Plaza Otel de gerçekleşti.Köyceğiz in Cittaslow olmasına uygun olarak Kulak Mesire Alanında gerçekleştirilecek., festival süresinde gündüzleri doğa sporları alanında etkinlikler, akşamları ise konserler ve atölye çalışmaları yapılacak.

 

 Festivale  4.000 sporcu ve genel toplamda ise 20.000 katılımcının gelmesi hedefleniyor

Festivalin ön çalışması olarak 9 ve 10 Nisan Tarihlerinde Türkiye Deniz Kızları Platformu Köyceğiz e davet edildi. Denizcilik Okulu ve Köyceğiz Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Köyceğiz Gölüne açılan davetliler  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Nedim Özdemir tarafıdan bilgilendirildi.




Kaynak: Süleyman İlter

Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI