Bugun...



“Dinleme Skandalı” nda ordu mensuplarınında dinlendiği iddia edildi

Yunanistan’ın önde gelen yayın organlarından Kontra Gazetesi ülkede soruşturması devam eden “Dinleme skandalı” çerçevesinde Genelkurmay Başkanlığı ve Silahlı Kuvvetlerde görevli bazı kişilerin silahlanma programlarıyla bağlantılı olarak dinlendiğini ileri sürdü.

facebook-paylas
Tarih: 21-12-2022 12:47

“Dinleme Skandalı” nda ordu mensuplarınında dinlendiği iddia edildi

Yunanistan’ın önde gelen yayın organlarından Kontra Gazetesi ülkede soruşturması devam eden “Dinleme skandalı” çerçevesinde ordu mensuplarınında dinlendiğini belirten haberi okuyucularına duyurdu. Kontra gazetesi, "dinleme skandalı" çerçevesinde, Genelkurmay Başkanlığı ve Silahlı Kuvvetlerde görevli bazı kişilerin silahlanma programlarıyla bağlantılı olarak dinlendiğini ileri sürdü.

 

ORDUDA ÜST DÜZEY GÖREVLİLERDE DİNLENDİ

Haberde, Genelkurmay Başkanlığı ve Kara Kuvvetlerinin önde gelen isimlerinin, bazı tedarik anlaşmalarında Başbakanlık ile örtüşmeyen fikirleri olduğu gerekçesiyle "Gözetim" altına alındığı savunuldu. Yunanistan İstihbarat Teşkilatının (EYP) yaptığı "Dinlemeler" sonucu, hükümetin temel seçimlerini kabul etmediği ortaya çıkan bir kişinin de görevinden uzaklaştırıldığı öne sürüldü.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI