Bugun...



DENİZLİ SOKAKTA, DEPREMLER DEVAM EDİYOR. 3 GÜNDE 934 DEPREM..

Denizli'de çarşamba sabahı meydana gelen 5.5. büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ederken Acıpayam ilçesi bugün akşam saatlerinde 4.1 şiddetindeki deprem ile yine korku ve heyecan yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2019 21:44

DENİZLİ SOKAKTA, DEPREMLER DEVAM EDİYOR. 3 GÜNDE 934 DEPREM..

DENİZLİ SOKAKTA, DEPREMLER DEVAM EDİYOR. 3 GÜNDE 934 DEPREM..

Denizli'de çarşamba sabahı meydana gelen 5.5. büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ederken Acıpayam ilçesi bugün akşam saatlerinde 4.1 şiddetindeki deprem ile yine korku ve heyecan yaşandı. Denizli'de çarşamba sabahı meydana gelen 5.5. büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Saat 18.32'de yine Acıpayam ilçesinde  4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, saat 18.32'de merkez üssü Acıpayam ilçesi olan deprem meydana geldi. Yerin 6.99 kilometre derinliğinde olan deprem, korkuya neden oldu. Deprem hasara yol açmadı. Acıpayam ilçesinde çarşamba sabahı meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından 3 günde toplam 934 artçı sarsıntı yaşandı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, çarşamba günü saat 09.34'te, merkez üssü Denizli'nin Acıpayam ilçesi olan 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11.36 kilometre derinliğinde olan deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedildi. Depremde 30 ev yıkıldı. 320 ev hasar gördü. Alaattin, Kurtlar ile Oğuz mahallelerindeki 3 camide hasar oluştu. 24 kişi hafif yaralandı. Bazı mahallelerdeki evlerde çatlaklar oluştu, bacaları yıkıldı. Yine bazı mahallelerde ahırlar yıkıldı ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Depremin ardından bölgedeki riskli binalar boşaltıldı. Evleri yıkılan ve zarar gören vatandaşlar Acıpayam futbol sahasına kurulan çadırlara yerleştirildi. Ağır hasarlı binalara vatandaşların girmemeleri yönünde uyarılar yapıldı. Kent sakinleri geceyi çadır ve araçlarında geçirmeye başladı.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI