Bugun...



Değişen bir şey yok. Varmış gibi yapıp, yokmuş gibi yaşıyoruz…

2020 bitti, 2021 yılına girdik. Girdik ama ne giriş, bu yılda 2020 yılını aratmayacak gibi. Sosyal olaylardan zamlara, pandemiden eğitime işsizliğe. Öğrenci olaylarından iktidar muhalefet kavgasına...Kafamızı nereye çevirsek bir kaos. Bodrum' dan ülke geneline yayılıyor.. Yazarımız Ayser Özbulut 2021 hayallerini ve gerçeklerini sizler için kaleme aldı. Bir edebiyatçı bir roman yazarı gözüyle 2021'in nabzını yokladı. Ortaya çıkanları büyük bir keyif ile okuyacağınızdan eminiz..

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 20:51:17 Tarih: 10-01-2021 22:18

Değişen bir şey yok. Varmış gibi yapıp, yokmuş gibi yaşıyoruz…

Ayser Özbulut: 

Bir varmış bir yokmuş, zamanın birinde bambaşka bir galakside, bambaşka bir dünya varmış. O dünyanın bir yerinde, üç tarafı denizlerle çevrili, uçsuz bucaksız ormanları, yağmurla karla dolup taşan dereleri yayları, güneşin yüzünü güldürdüğü bereketli toprakları olan Türkiye diye bir ülke varmış.

Bu ülkenin köylüsü, kentlisi, genci yaşlısı, kadını erkeği, çocukları hatta ülkede yaşayan bütün canlıları çok mutluymuş. Çocuklar asla istismar edilmiyor, kadınlar tecavüze, cinayete kurban gitmiyor, tarım, ticaret, ekonomi, eğitim, üretim alanlarında o dünyada birinciymiş. Gençleri işsiz olmadıkları gibi hiç gelecek kaygısı hissetmiyormuş. Hak, hukuk, adalet her vatandaşa eşit dağıtılıyor, kimse kimsenin canını, malını gasp etmiyor, ülkeyi yönetenler sadece vatandaşının refah içinde yaşaması için çalışıyormuş. O zaman bu zamanmış. Mış mış da mış mış… (Yazının devamı değerli yazarımız Ayser Özbulut'un köşesindedir)




Kaynak: Ayser Özbulut

Editör: Ayser Özbulut




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI