Bugun...



Datça' da denizde kaybolan balıkçının cesedi Bodrum'da karaya vurdu

Muğla'nın Datça ilçesinde 4 arkadaşı ile birlikte balık avlarken alabora olan tekneden denize düşen elektrik teknisyeninin cesedi 50 km. uzaklıktaki Bodrum'da karaya vurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-01-2021 12:19:16 Tarih: 26-01-2021 12:15

Datça' da denizde  kaybolan balıkçının cesedi Bodrum'da karaya vurdu

Muğla’nın Datça ilçesine bağlı Knidos Antik Kenti açıkları ile Bodrum 'a üç mil uzaklıktaki Kara Ada'nın güneyinde  olta ile balık avlamak için denize açılan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu 5 metrelik kayık pazar günü gece yarısı  kötü hava koşulları nedeniyle alabora oldu. Gece 01.00 sıralarında meydana gelen olayın ardından ihbar üzerine olay yerine giden sahil güvenlik ekipleri 4 kişiyi kurtardı. Kaybolan 36 yaşındaki elektrik teknisyeni evli ve iki çocuk babası 36 yaşındaki Yankı Kocabaş’ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.

 

 

 

50 KM. UZAKLIKTAKİ BODRUM'DA KARAYA VURDU

 

Bu sabah saatlerinde Bodrum'un İçmeler Mahallesi sahilinde yürüyüş yapanlar kıyıya bir erkek cesedinin vurduğu ihbarını yaptı. Olay yerine giden sahil güvenlik, polis ekipleri sahildeki cesedi karaya çıkardı. Yapılan incelemede cesedin Kocabaş'a ait olduğu belirlendi. Kocabaş'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na görnderildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Olayı gören vatandaşlardan Ahmet Dursun "Bu sabah yürüyüş yaparken sahile üç dört metre mesafede bir karaltının hareketsiz durduğunu gördük, yakından bakınca bunun bir insana ve erkeğe ait olduğunu anladık., Bizden önce birileri zaten polise haber vermiş, ardından sahil güvenlik ve polis geldi. Datça'da kaybolan kişinin cesediymiş. Bölgede  üç dört gündür şiddetli lodos var, onun etkisi ile buraya kadar sürüklenmiş" dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI