Bugun...



“Dalışlı Mavi Yolculukta 24 yıl” kitabının 2. baskısı yayınlandı

24 yıl boyunca Çeşme’den Kaş’a kadar turlar düzenleyerek dünyanın çok sayıda tanınmış insanı ve ulusal dalgıç yazarlarıyla dalışlar yapan Dalgıç ve Dalış Eğitmeni Barış Güntekin’in “Dalışlı Mavi Yolculukta 24 yıl” kitabının 2. baskısı yayınlandı.

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2021 11:40

“Dalışlı Mavi Yolculukta 24 yıl” kitabının 2. baskısı yayınlandı

İzmir’in Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi’nde gençlik yıllarında dalışa başlayıp Muğla’nın Marmaris ilçesinde de toplamda 24 yıl boyunca dalış ve dalış eğitmenliği yapan Barış Güntekin’in “Dalışlı Mavi Yolculukta 24 yıl” kitabının 2. baskısı yayınlandı. Güntekin, “Çeşme’den Kaş’a Anılara Dalış” dediği kitabıyla ilgili açıklama yaptı.

 

8 YIL SSI TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ YAPTI

 

8 yıl boyunca dalış bröve sistemi olan Scuba Schools İnternational (SSI) Türkiye Temsilciliği de yapan Güntekin, “Kitabımda ülkemize dalışa gelen tanınmış Avrupalı dalış eğitmenleri, dünyanın tanınmış dalış haberleri yapan editör, yönetmen ve gazetecileriyle ülkemizin çeşitli yerlerinde dalışlar yaptık. Onlarla olan anılarımı yazdım. Rotalarda yaşadıklarımızı yazdım. Ben aynı zamanda aşçılık dersleri de aldığım için ülkemizin yemeklerinin de tanıtımını yaptım. Belki abartı olabilir ama dalmadığımız yer kalmadı diyebilirim. Kitabım çok tuttu ve ikinci baskıyı yapmak zorunda kaldık. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 




Kaynak: Mustafa Sarıipek

Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI