Bugun...



Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 1,5 saat içinde Bodrum’da

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bugün sabah saatlerinde başlayan Marmaris – Turgutreis etabı nda bisikletçilerin biraz önce Milas’tan geçtikleri ve yaklaşık 1,5 saat içerisinde Bodrum’dan geçerek, Turgutreis Mahallesi’nde finişe ulaşacakları belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-04-2021 12:58:38 Tarih: 17-04-2021 12:50

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 1,5 saat içinde Bodrum’da

Bu nedenle Bodrum’da güvenlik önlemleri alındı ve açıklama yapıldı. Bisikletçilerin şu an itibarıyla Bodrum'a 70 km. uzaklıkta oldukları ve Milas'a yaklaştıkları belirtildi. Marmaris -Bodrum etabı 181 km. ve 154 bisikletçi yarışıyor.

“56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. Etabı 17 Nisan 2021 tarihinde Marmaris'ten başlayıp Turgutreis'te sona ereceğinden, Güvercinlik Turgutreis gidiş yönüne doğru olmak üzere Milas - Bodrum Karayolunu takiben, Herodot Bulvarı, Emin Anter Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Mehmet Hilmi Caddesi ve bu cadde - bulvarlara bağlanan sokak ile tali yollar trafiğe kapatılacaktır” denildi.

Yarın (18 Nisan 2021 tarihinde) gerçekleşecek olan 8. etap Bodrum-Kuşadası etabı, Bodrum Belediye Meydanı'ndan başlayıp Kuşadası istikametine doğru Cevat Şakir Caddesi, Emin Anter Bulvarı, Heredot Bulvarı'nı takiben Bodrum-Milas Karayolu ve bu cadde- bulvarlara bağlanan sokak ile tali yollar trafiğe kapatılacak.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI