Bugun...



Coranavirüs'e yakalanan muhtar taburcu oldu uyardı: Bu işin şakası yok

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık iki hafta önce coronavirüse yakalanarak Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Pınarlıbelen muhtarı Abdullah Başol bugün hastaneden taburcu oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:19:18 Tarih: 28-12-2020 21:29

Coranavirüs'e yakalanan muhtar taburcu oldu uyardı: Bu işin şakası yok

Başol sağlık durumunun iyiye gittiğini evde yaşayanların test olduklarını ve sorun yaşamadıklarını belirterek ciddi uyarılarda bulundu. Yaşadıklarını anterhaber.com'a anlatan Başol, bazen etrafta görüyorum devletimizin yaptığı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymuyorlar, virüsü ciddiye almıyorlar. Yakalandım ve ölümden döndüm. Büyük acılar çektim. Bu virüse yakalanmayan çekilen acıları bilemez. Virdüse yakalanan ciddi bir rahatsızlığı var ise affetmiyor. Çektiğim acıları ben biliyorum, Sağolsunlar doktorlarımızın sayesinde durumum düzeldi, ama kabus dolu günler geçirdim. Bir yakını veya kendisi virüse yakalanmayan bunu anlayamıyor. Söylenen tüm kurallara vatandaşlarımız harfiyen hatat abartarak uygulasın. Şunun şurasında bir iki yıl hareketlerimizi biraz kısılayalım, kalabalık gruplar halinde eğlenip dolaşmayalım, ne kaybederiz, canımızdan daha mı önemli" diye konuştu. Muhtar Başol tedavisinin evinde devam edeceğini söyledi.

BAŞOL YAYINLADIĞI MESAJDA KENDİSİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar Başol yayınladığı mesajında "Kovid 19 testim pozitif çıkmıştır rahatsızlığım artığı için Bodrum Devlet hastanesinde tedavi gördüm bugün taburcu oldum biraz daha iyim çok sıkıntılı bir sürec çok dikkat ediniz. Başta Sayın Kaymakamım Bekir Yılmaz Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras Bodrum Devlet hastanesi Başhekim Dr.Oğuz Şahin Dr Sezgin Açıkgöz ve aileme yakınlarıma arayan soran herkese sonsuz teşekkür ederim." dedi.

Bodrrum’un Pınarlıbelen Mahalesi muhtarı Abdullah Başol ile Tepecik Mahalle Muhtarı Şakir Demir’in coronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı. Abdullah Başol’un tedavisi hastanede devam ederken Şakir Demir’in tedavisinin evinde devam etmekte olduğu belirtildi. Her iki muhtar ile yakın temasta olan kişi veya kişilerin ateşli hastalık belirtileri göstermeleri durumunda ilgili sağlık kuruluşlarına müracaat etmeleri istendi.

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI