Bugun...



Çöp konteynırına atılan yavru kediyi temizlik işçilerinin dikkati kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çöp konteynırına atıldığı iddia edilen yavru kediyi konteynırı boşaltmaya gelen temizlik işçilerinin dikkati kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 28-04-2021 11:21

Çöp konteynırına atılan yavru kediyi temizlik işçilerinin dikkati kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular Mahallesi’nde çöp konteynırlarını boşaltan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler konteynırı kamyonuna boşalttı. Temizlik işçileri Halil İbrahim Yalçın ve Selçuk Kurt, çöp aracının tam sıkıştırma başlatacağı sırada kedi sesini duydu, sıkıştırma işlemi durduruldu.

 

YAVRU KEDİ FARKEDİLMESEYDİ ÇÖPLERLE BİRLİKTE EZİLEREK ÖLECEKTİ

 

Kurt ve Yalçın çöplerin arasında uzun arayıştan sonra sıkışmış olan yavru kediyi buldu. Veterinere götürülen yavru kedinin tedavilerinin yapılmasından ardından mahallede yapılan aramada annesi bulundu ve yanına bırakıldı. Kurt yaptığı açıklamada “Konteynırı araca boşaltıp tam atıkları sıkıştırma işlemine geçeceğimiz sırada yavru kedinin sesini duyduk, araç çalıştığı için bu sesi duymak aslında oldukça zor, ardından sıkıştırma işini durdurduk ve yavru kediyi atık maddelerin arasından çıkardık, yavru kedinin kendi başına tırmanarak konteynırın içine girmesi mümkün değil” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI