Bugun...



Çiftlik ormanları sabaha kadar yandı

Muğla’nın bodrum ilçesine bağlı Çiftlik Köy’ünde bu gece yarısı çıkan yangın sabah saatlerinde güçlükle kontrol altına alınabildi. Yangında ilk belirlemelere göre iki hektarlık ormanlık alan yandı. Yangını bölgede avcılık yapan bıldırcın avcılarının çıkardığı iddia edildi.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2021 10:44

Çiftlik  ormanları sabaha kadar yandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çiftlik  Köyü Çukurgöl ve Dangır Mevkii’sinde bu gece yarısı 02.00 sıralarında başlayan orman yangını korku ve tedirginlik yarattı. 23 arazöz, 12 itfaiye aracı, 50 orman işçisi ile yüze yakın vatandaşın kazma küreklerle müdahale ettiği yangına sabah saatlerinde iki helikopterde katıldı.

Saat 08.00 sıralarında güçlükle kontrol altına alınabilen orman yangının gece yarısı başladığını belirten köylülerden Mehmet Ali Kılıçkaya (43) “Geceyarısı komşuların bağırması ile uyandık. Dağı alevler kaplamıştı, bu saatte nasıl orman yangını çıkar anlamış değiliz, bölgede rüzgarda var. Mutlaka araştırılması gerekir. Tüm köylüler seferber olduk yangına gittik, bu bölgede bir hafta içerisinde çıkan 4. Yangın” diye konuştu.

Bu arada yangını bölgede avcılık yapan Bıldırcın avcılarının çıkardığı yönünde iddiaların araştırıldığı belirtildi.

Bodrum’da gece saatlerinde ormanlık alanda çıkan yangın, sabaha karşı kontrol alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI