Bugun...



CHP'Li Özel Milas'ta konuştu:"Bir kolunda MHP bir kolunda BBP koynundaysa HÜDA-PAR var”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Muğla’nın Milas ilçesinde Atapark’ta vatandaşlarla buluştu. Otobüs üzerinden vatandaşlara seslenen Özel Cumhur ittifakını “Ak Parti’nin bir kolunda MHP, bir kolunda BBP koynundaysa HÜDA-PAR var sözleriyle eleştirdi” Özel ayrıca Sinan Oğan ile ilgili olarak “Sinan Oğan’ın hassasiyetlerine göre oy veren seçmenin oylarına talibiz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 22-05-2023 21:20

CHP'Li Özel Milas'ta konuştu:

Muğla’nın Milas ilçesine bugün akşam saatlerinde gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Milas Atapark Meydanı’nda Milaslılarla buluştu. Seçim otobüsü üzerinden halka seslenen Özel’in yanında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun, Gizem Özcan, Süreyya Öneş Derici, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya vardı.

 

“MİLASLILAR SİZLERE ÇOK BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Milas halkının 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi yüksek katılım oranlarıyla sandığa giderek Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanmasını isteyen ÖzelCumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın kararına ilişkin olarak, “Sinan Oğan’ın kendi kararının gerekçelerini ona, onunla ilgili değerlendirmeleri seçmenlerine bırakıyoruz. Ama Sinan Oğan’ın hassasiyetlerine göre oy veren seçmenin oylarına talibiz. O seçmenin oylarını istiyoruz. İlk turda Sinan Oğan’a oy veren Anayasanın ilk 4 maddesi değişmesin diyenler, Hizbullahçıların izinden yürüyenler kadını ikinci sınıf vatandaş yapmaya kalkışmasın diyenler, Sinan Oğan’a, Muharrem İnce’ye, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verenler, ikinci turda birleşin, birleşin, birleşin. Haydi sandık başına gidelim ve bu işi bitirelim” ifadesini kullandı.

CHP’li Özel, Muğla’nın Milas ilçesinde düzenlen halk buluşmasında yaptığı konuşmada, “Geçen hafta Pazar günü bir seçim yaptık. Seçimde ülkeyi 21 yıldır yöneten Cumhurbaşkanı, huzurunuza geldi, 5 yıl daha yönetmek için sizlerden yetki istedi. Seçmen bu yetkiyi vermedi ve seçimi ikinci tura bıraktı. Geçen hafta Pazar günü oy vermeyenlerin sayısı, verenlerden fazla olduğu için seçim ikinci tura kaldı. Önümüzdeki Pazar günü, hep beraber iki ayrı anlayışın yarıştığı ikinci turda bir kez daha sandık başına gideceğiz. Son Pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük destek veren Milas’ın aynı desteklerine bir kez daha ihtiyaç duyuyoruz. Sizlerden yüzde 90 oranında gerçekleşen Muğla’daki katılım oranını artırmaya, sandığa gitmeyen seçmeni ikna etmeye davet ediyoruz. Oy vermeyen seçmenler sizin komşularınız, akrabalarınız. Bunun için Cumhuriyetin 100’üncü yılında sizlere görev düşmektedir” ifadesini kullandı. 

 

 

 DEVLETİN, MİLLETİN MALINI PARTİYE MAL ETTİLER

Özel konuşmasının devamında“Yıllardır yorulmuş, tükenmiş, umut vermeyen, sadece belli bir zümrenin beklentilerini karşılayan, geniş halk kesimlerini memnun etmeyen bir iktidarla karşı karşıyayız. Milletin, devletin olanı partiye mal etme yoluna gittiler. TOGG’u bir partiye mal etmeye çalıştılar. TCG Anadolu’dan Tayyip Erdoğan’a propaganda gemisi yapmaya kalktılar. Petrolü, AK Parti Genel Merkezinin arka bahçesinde bulunmuşçasına pazarlamaya çalıştılar. Devletle parti ayrımını ortadan kaldırıp, bunun istismarını yaptılar.

 

 SAHTE VİDEOLAR ÜRETİRKEN YAKALANDILAR

Deepfake diye büyük sahtecilik sitelerine örtülü ödenekten ödeme yaptılar, sahte videolar üretirken yakalandılar. Tayyip Erdoğan, bu videoları mitinglerinde oynattı. TRT dahil 29 kanalda yayınlattı. ‘Kemal Bey gelirse, Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacaklar’ yalanını söyledi, utanmadan. Bu yalanlara inananlar varsa, onlara şunu söyleyin. Abdullah Öcalan’ı serbest bırakmayı niyet eden biri varsa, Allah onun belasını versin. Dün, bugün, yarın terör örgütüyle kim görüştüyse, kim pazarlık ettiyse, kim bu milletten gizli sözler verdiyse, Allah onların da belasını versin.

 

 SEÇİM KAZANMAK İÇİN KİRLİ İŞBİRLİĞİ YAPTILAR

Özgür Özel konşmasında "Bizim listemizde terörist yok kardeşim. AK Parti’nin kolunda Milliyetçi Hareket Partisi var, koynunda HÜDAPAR var. Kimler kimlerle beraber. 4 HÜDAPAR’lıyı Meclise taşıdılar. AK Parti, seçim kazanmak için her yalanı atmakta, her türlü kirli işbirliğini yapmaktadır. Bunu milletimiz duysun, milletimiz görsün. Önümüzdeki Pazar hep birlikte karar vereceğiz. Birisi kazanacak. Taş atan eller değil, kalp yapan eller kazanacak. Önümüzdeki Pazar günü bir seçim var. Bu seçim, referandum niteliğinde. Eğer Recep Tayyip Erdoğan, görev başında kalırsa eskisi devam edecek. Kemal Kılıçdaroğlu gelirse bir devir kapanacak. Bakan evlatlarının devri kapanacak, Milaslı vatan evlatlarının devri başlayacak. Önümüzdeki Pazar günü bir referandum var. Emekliler Tayyip Bey’in dediği 2 bin TL’yi mi alacak, Kemal Bey’in dediği 15 bin TL’yi mi alacak, ona karar verilecek. Kılıçdaroğlu staj mağdurlarını unutmuyor, Bağ-Kurluları unutmuyor, atanamayan öğretmeni, atanamayan sağlıkçıyı unutmuyor" ifadelerini kullandı.

 

 

SİNAN OĞAN’IN HASSASİYETLERİNE GÖRE OY VEREN SEÇMENİN OYLARINA TALİBİZ

Özel konşmasının sonunda is"Tayyip Bey, sınırları açarak Türkiye’yi 10 milyon düzensiz göçmeni getirdi, bu göçmenlere vatandaşlık hakkı veriyor. Tayyip Erdoğan’a oy verirsen, Suriyelilerin Türkiye’de kalmalarına, vatandaş olmalarına oy vermiş olacaksın. Tayyip Bey’e verilen oy, bu politikanın devamınadır. Kılıçdaroğlu’na oy verirseniz Esad’la anlaşarak güle oynaya, davulla, zurnayla hepsi memleketlerine gidecektir, söz veriyoruz. Bir son gelişme var. Seçimde Tayyip Erdoğan’a oy verenler oldu, bize oy verenler oldu, Sayın Sinan Oğan’a ve Sayın Muharrem İnce’ye oy verenler oldu. Tayyip Erdoğan’dan memnun olan, oy verdi. Olmayanlar tercihlerini kullandılar. Sinan Oğan, muhalif söylemlerle AK Parti’nin göçmen politikasını eleştirerek, HÜDAPAR’cıları eleştirerek, Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmesini eleştirerek oy toplamıştır. Sinan Oğan, saraydan yana Tayyip Bey’den yana bir tavır koyuyor. Biz Sinan Oğan’ın kendi kararının gerekçelerini ona, onunla ilgili değerlendirmeleri seçmenlerine bırakıyoruz. Ama Sinan Oğan’ın hassasiyetlerine göre oy veren seçmenin oylarına talibiz. O seçmenin oylarını istiyoruz. İlk turda Sinan Oğan’a oy veren Anayasanın ilk 4 maddesi değişmesin diyenler, Hizbullahçıların izinden yürüyenler kadını ikinci sınıf vatandaş yapmaya kalkışmasın diyenler, Sinan Oğan’a, Muharrem İnce’ye, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verenler, ikinci turda birleşin, birleşin, birleşin. Haydi sandık başına gidelim ve bu işi bitirelim.”dedi.

Konuşmasının ardından otobüsün ön tarafına yığılan coşkulu Milas sakinlerinin dakikalarca bırakmadığı Özgür Özel, vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi. Bir vatandaş ise kendisine çiçek takdim etti.

Özel ve beraberindekiler Bodrum’daki halk buluşması için Bodrum’a hareket etti.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI