Bugun...



CHP'li Başar Bıyıklı: Bodrum 32 yıl sonra milletvekili çıkaracak

Bodrum’dan CHP Muğla Milletvekilliği aday adaylığı için müracaat eden 13 aday kendisini tanıttı. İlçe Başkanı Başar Bıyıklı "Bodrum olarak 32 yıl sonra Milletvekili çıkaracağız" dedi

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2023 11:51

CHP'li Başar Bıyıklı: Bodrum 32 yıl sonra milletvekili çıkaracak

Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya milletvekili aday adayları Halil Karahan, Süreyya Öneş, Mustafa Saruhan, Kerim Cangır, Remzi Kazmaz, Nurten Çakıcı Bıçak, Ümit Baltutan, Bergüzar Akşit Aydar, Enver Çoban, Selma Tükel, Nurhan Fıratlı, Gürol İnan, Emine Yenilmez Aydemir katıldı.

 

BODRUM’UN 32 YILLIK SONRA MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK

CHP  İlçe Başkanı Başar Bıyıklı  “Aday adaylarımız, bu zorlu süreçte ellerini taşın altına koyarak, görevlerinin ne denli önemli olduğunun bilincinde olarak bu yola baş koydular. Aday adaylarımızın içinden mutlaka birinin, Muğla Milletvekili olarak seçilmesini sağlayarak, 650 km2 yüz ölçümüne sahip, 400 binin üzerinde insanımızın yaşadığı, yaz aylarında milyonu aşan nüfusuyla çoğu ilimizden daha büyük yoğunluğa sahip Bodrumumuzun, iktidarımız döneminde,  mecliste temsiliyetinin olmasını sağlayarak, mecliste 32 yıldır Bodrum’dan bir vekil olmamasını tarihe gömeceğiz. Sadece bir adaya, başka bir tek adama, bir zümrenin çıkarına asla oy istemeyeceksiniz. Artık oyu, halkımızdan herkes için daha iyi bir yaşama, yeni bir düzene, yeni bir Türkiye hayaline, yeni bir siyaset kültürüne ve yeni bir siyaset üstü anlayışa oy isteyeceksiniz.” diyen, milletin ortak Cumhurbaşkanı adayı genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, kalbi Türkiye için atan milyonların desteği ile hem Cumhurbaşkanlığını, hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğunluğu alacağız.” Dedi.

 

Başar Bıyıklı 

 

SANDIKLARIN BAŞINDA ASKER GİBİ DİKELECEĞİZ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, anketlere göre seçimi kazanacaklarını belirterek “Seçimde bu sandıklara sahip çıkarak, gerekirse başında asker gibi dikilerek o oyları tek tek sayacağız, değerlendireceğiz ve çalmalarına izin vermeyeceğiz. Bence bu seçimin en önemli eşiği, oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkmak olacak. Çünkü mevcut iktidar sessiz, bekliyor. Stratejileri nedir bilmiyoruz. Seçimle ilgili bir açıklama yapmıyorlar. Ama biliyoruz ki onların da A,B,C,D,G,X,Y,Z planları vardır ve bunları kesinlikle ortaya koyacaklardır. Bu konuda hazırlıklı olmalıyız. Mesela deprem bölgesinde oy kullanacaklar. İki, şu anda uzaktan eğitime tabi tutulan öğrencilerin seçimden birkaç gün önce, belki de çok kısa bir süre önce birdenbire yüz yüze eğitimle karşı karşıya kalabilme durumları. O insanların oy kullanacakları yere gidememe durumları. Depremzedeler için de bu böyle, öğrenciler için de bu böyle. Daha acaba neler düşünülüyor, neler planlanıyor? Bunlara da hazırlıklı olmamız gerektiğini düşünüyorum.”Konuşmaların ardından aday adayları fotoğraf çektirdi. Toplantının aday adaylarının kendilerini tanıttığı bölüm, basına kapalı olarak yapıldı.


 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI