Bugun...



Çevreci Avukat CHP’den aday adayı: Bu ucube ve karanlık başkanlık sisteminden kurtulacağız

Karadeniz ve Ege’de verdiği çevre mücadeleleri ile bilinen avukat Remzi Kazmaz CHP’den aday adayı olduğunu açıkladı. Kazmaz “CHP Gençlik Kollarından başlayan siyasal mücadelem tam yarım asırdır devam ediyor. Bu süre içinde birçok bedel ödedim. Hukuk Sanat Spor Siyaset ve Çevre konusunda devam eden mücadelemde hep halkımın yanında oldum, şimdi Milletvekili olarak hizmet vermek istiyorum” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2023 11:03

Çevreci Avukat CHP’den aday adayı: Bu ucube ve karanlık başkanlık sisteminden kurtulacağız

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve Karadeniz’de Rize’de ve Ege’nin illerinde  köyülelere ve çevrecilere verdiği destekle tanınan ve  Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV)  Bodrum TÜLOV Başkanı Avukat Remzi Kazmaz CHP’den Muğla Milletvekilliği’ne aday adayı olduğunu açıkladı.

 

GEZİ DAVASININ AVUKATIYDI

Gezi Davası avukatlarından, yönetmen-yazar Avukat Remzi Kazmaz, yaptığı yazılı açıklamada aday adaylığını açıklayarak "CHP Gençlik Kollarından başlayan siyasal mücadelem tam yarım asırdır devam ediyor. Bu süre içinde birçok bedel ödedim. Hukuk Sanat Spor Siyaset ve Çevre konusunda devam eden mücadelemde hep halkımın yanında oldum. Yıllardır mahkemelerde, sokaklarda, meydanlarda sürdürdüğüm demokrasi ve hukuk mücadelemi artık TBMM Çatısı altında sürdürmek için yola çıktım. Bu süre içinde kazandığım deneyim ve tecrübelerimi halkımın ve ülkemin sorunlarını çözmek ve Haramilerden hesap sormak için CHP Muğla Milletvekili aday adayıyım.” Dedi.

 

 

BU UCUBE VE KARANLIK BAŞKANLIK SİSTEMİNDEN KURTULACAĞIZ

Kazmaz açıklamasının devamında ise “Bu nedenle iktidara giden yolda umutlarımı duygularımı siz çok değerli yol arkadaşlarımla paylaşma istiyorum. Evet, 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 13.00'den itibaren CHP Bodrum İlçe Örgütünde aday adaylığımı açıklayacağım. Tüm Yol Arkadaşlarımı bekliyorum. Hukuk ve demokrasi uğruna, laik ve demokratik Türkiye mücadelesinde Atatürk Devrim ve ilkeleri doğrultusunda 'Tam Bağımısız Türkiye' söylemiyle yola çıktık. Bu karanlık ucube Başkanlık sistemine son vererek 14 Mayıs'ta halkın iktidarını hep beraber kuralım. Birlikte güçlüyüz. Birleşe birleşe kazanacağız. Dayanışma yaşatır." dedi.

c




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI