Bugun...



Cennet Koyu’nda göçmenlerin teknesi karaya oturdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak göçmenlerin günlerdir kamp yaptığı koya gelen tekne karaya oturdu. 2 gündür müdahale edilmeyen teknede yakıt sızıntısı olduğu ve kıyıda kirlilik yarattığı öğrenildi. Yaşanan olay sonrası 200'ün üzerinde göçmen jandarma tarafından yakalanırken, geminin personeli ise kaçarak bölgeyi terk etti.

facebook-paylas
Tarih: 28-09-2021 11:42

Cennet Koyu’nda göçmenlerin teknesi karaya oturdu

Muğla ilinin Fethiye ilçesinde Karaağaç Mahallesi, Balartı mevkisinde Cennet Koyu olarak bilinen bölgede 200'ün üzerinde kaçak göçmenin sahile kesimine gelerek kamp kurdukları öğrenildi.

Günlerdir Cennet Koyu'nda yaşamlarını sürdüren göçmenleri 2 gün önce sabah saatlerinde bir teknenin almaya geldiği ancak kıyıda sığ sulara yaklaşması sonucunda kaza yaptığı ortaya çıktı. Geminin karaya oturması sonrasında gemi personelinin kaçıp alandan uzaklaştığı öğrenildi.

 

GÖÇMENLER YAKALANDI

 

Kıyıda bulunan kaçak göçmenlere ise jandarma tarafından müdahale edildi. Kaçak göçmenler gerekli işlemler yapılmak üzere yakalandı.

 

TEKNEDE YAKIT SIZINTISI

 

Geminin ise hala Cennet Koyu’nda olduğu öğrenildi. Karaya oturan gemide yakıt sızıntısı olduğu, dünyaca ünlü plajların yağ ve mazot içerisinde kaldığı bildirildi.

Görüntüler, teknesiyle bölgede bulunan bir vatandaş tarafından iletildi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI