Bugun...



Candan Erçetin “Salgın döneminde yaralandık, dağıldık ama toparlanacağız”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki Antik Tiyatro’da konser veren Türk pop müziğinin usta ismi Candan Erçetin izleyenlerini hayran bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-07-2021 13:30:45 Tarih: 17-07-2021 13:28

Candan Erçetin “Salgın döneminde yaralandık, dağıldık ama toparlanacağız”

Konserine Parçalandım isimli şarkısı ile başlayan Erçetin “Salgın döneminde sadece ülke olarak değil dünya olarak zor günler geçirdik, parçalandık dağıldık ama toparlanacağız . Kayıplarımız oldu, yitirdiklerimiz oldu. Lakin hayat devam ediyor. Elimizden geldiğince tamir edeceğiz elbet” dedi.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 2500 yıllık Antik Tiyatro’da dün gece konser veren Türk pop müziğinin usta ismi Cantan Erçetin’i yaklaşık 1500 sanatsever izledi.

 

PARÇALANDIK DAĞILDIK AMA TOPARLANACAĞIZ

 

 Konserin açılışını ''Parçalandım'' şarkısı ile yapan sanatçı, şarkı arasında izleyenlere yönelik yaptığı konuşmada ''Son iki konserimizden biri, 1 yıl önce yine Bodrum'daydı.  Ve bu süre içinde biz de parça parça olup dağıldık. Bu yüzden geceye ''Parçalandım'' şarkısı ile başlamak istedik. Aslına bakarsanız bütün ülke ve dünya aynı ruh halini paylaştık. Geçen yılı hatırlayın, henüz aşı yoktu, daha ürkek bir hal içerisindeydik. Parçalandık, dağıldık, ama toparlanacağız. Sdece ülkemiz değil tüm dünya bu süreçten geçti. Sizlere üzüntülü anları yeniden hatırlatmak istemiyorum. Kayıplarımız oldu, yitirdiklerimiz oldu. Lakin hayat devam ediyor. Elimizden geldiğince tamir edeceğiz elbet'' diyerek ''Kırık Kalpler Durağı''nı seslendirdi.

 

ÇIPAK AYAK İLE SAHNEYE ÇIKTI KIYAFETLERİ İLE BÜYÜLEDİ

 

Konserinin ilk bölümünde siyah bir sahne kıyafeti tercih eden  Candan Erçetin, konserinin ikinci bölümünde ise oranj-fuşya renkli bir kıyafet tercih etti. Geleneği bozmayarak muhteşem gecenin ikinci bölümünü çıplak ayakla tamamlayan Erçetin, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile büyük alkış aldı.Pandemi’nin hemen öncesinde müzikseverlerle buluşturduğu ''İyi Ki'' şarkısının kendileri için bu dönemin hatırası olarak kaldığını da ifade eden başarılı sanatçı ''Artık canı gönülden İyi ki demek istiyoruz. Umarım bundan sonra geçireceğimiz tüm zamanlar bol müzikli, sağlıklı ve afiyetli olur.'' sözlerinden sonra bu özel eseri Bodrumlu müzikseverler için seslendirdi.

 

PAZARTESİ GÜNÜ ÇEŞME’DE KONSER VERECEK

 

İki saat 20 dakika süren konserini Balkan ezgileri ile noktalayan Candan Erçetin, seyircilerin alkış ve tezahüratları eşliğinde sahneye geri dönerek bir şarkısını daha seslendirdi.

Candan Erçetin ayrıca 19 Temmuz Pazartesi Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşacak. 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI