Bugun...



Çakallarla Dans filminin çekimleri İstanköy Adası’nda başladı

Yönetmen Murat Şeker tarafından 6. Sı çekilen Çakallarla Dans filminin çekimleri Bodrum’a komşu İstanköy (Kos) Adası’nda başladı. Kalabalık bir sanatçı grubu ve feribot ile adaya geçen Türk film ekibine ve sanatçılara Yunanlıların ilgisi büyük oldu. Murat Şeker Yunan Televizyon ekibine filmin konusu ve çekimleri hakkında bilgi verdi.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2022 11:33

Çakallarla Dans filminin çekimleri İstanköy Adası’nda başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesine 7 mil uzaklıktaki İstanköy (Kos) Adası’na Çakallarla Dans 6 filminin çekimleri için giden ünlü yönetmen Murat Şeker ile Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın gibi isimlerin yer aldığı film ekibine ada halkının ve Yunan basının ve adada yaşayan Müslümanların ilgisi büyük oldu.

 

İTALYAN MAFYASI TÜRK ÇAKALLARIN PEŞİNE DÜŞÜYOR

İstanköy’deki Elefterias Meydanı’nda çekim yapmak için set kuran ekibe ada halkı büyük ilgi gösterdi. Yunanistan televizyonuna röportaj veren Murat Şeker’in tercümanlığını ada da yaşayan turizmci Sami Payzanoğlu tercümanlık yaptı. Şeker açıklamasında “Çakallarla Dans türkiye’de çok popüer olan bir film. Bizde altıncı kez çekiyoruz. Bizi kahramanlarımız her yeni filmde bir farklı olayın içine düşüyorlar. Her zaman para kazanmak istiyorlar ama hep büyük adamların hep büyük çakalların piyonuna dönüşüyorlar. Bu seferde Kos’a gelmemizin nedeni aktristimiz Fatma’nın ablası düğün için onları Kos’a davet ediyor ama damat yine bir çakal yani kötü adam çıkıyor. Ama filmdeki esas çakalda bir İtalyan mafia” dedi.

 

 

FİLM 2 ARALIK’TA GÖSTERİME GİRECEK

Filmin Yönetmeni Murat Şeker filmin 2 Aralık’ta Türkiye’de sinemalarda vizyona gireceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI