Bugun...



Bora Gencer: Babam sadece benim değil dünyanın babasıydı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde 101 yaşında yaşamını yitiren efsane caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer’in cenazesi bu sabah saatlerinde toprağa verilmek üzere Bodrum’dan İstanbul’da toprağa verilmek üzere gönderildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-05-2023 11:49:47 Tarih: 25-05-2023 11:02

Bora Gencer: Babam sadece benim değil dünyanın babasıydı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık iki yıldır tedavi gören ve  dün akşam saatlerinde 101 yaşında yaşamını yitiren efsane caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer’in cenazesi  bugün sabah erken saatlerde bulunduğu özel hastaneden oğlu Bora Gencer ve arkadaşı Ahu Atmaca tarafından alındı. Bora Gencer ve arkadaşı Ahu ATmaca'nın üzgün oldukları görüldü.

 

SADECE BENİM DEĞİL DÜNYANIN BABASIYDI

Hastanede cenaze işlemlerini yaptıran Bora Gencer SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Babam sadece benim babam değil Türkiye’nin hatta dünyanın babasıydı. Dün akşam benim mesaj kutumda onlarca yabancı dostlarımızın mesaj vardı.Herkes aradı, İnsanlara yaşarken değer vermek lazım, değerlerimiz yaşarken el üstün tutmamız lazım. Pamuklar gibi baktık ona iki yıldır. İçimiz rahat ama tabi  içimiz yanıyor. şimdi görevimizi yapmaya geldik. Yarın öğle namazında Zincirlikuyu’da defnedeceğiz” dedi.” diye konuştu.

 

İlham Gencer en son olarak 19 Haziran 20121 tarihned Bodrum Antk Tiyatro'da sahneye çıkmış ve sahnedeki performansı ile hayranlarını büyülemişti. Gencer'inin sahnedeki analrınıanterhaber.com görüntülemişti.

İlham Gencer’in cenazesi özel hastaneden Bodrum Belediyesi cenaze aracı ile Belediye morguna götürüldü. Cenaze bu akşam 18.30’da uçak ile İstanbul’a götürülecek. Cuma namazından sonra Zincrlikkuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI