Bugun...



Bodrumspor Süper Lig için final hazırlığında

Bodrumspor Spor Toto 1’inci Lig Play-Off final karşılaşmasında Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip Süper Lige çıkmak için kenetlendi. Hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu maçta elimizden geleni yapıp finali geçip, Süper Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2023 12:37

Bodrumspor Süper Lig için final hazırlığında

Spor Toto 1’inci Lig Play-Off mücadelesinde Bodrumspor adını finale yazdı. Finalde rakibi Pendikspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor Süper Lig bileti için kenetlendi. Yalıçiftlik Tesislerinde maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Onur ve Cenk’in durumunun maç gününe kadar netlik kazanacağı belirtildi.

 

BİR ADIM KALDI

Galibiyete inandıklarını söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok heyecanlıyız, oyuncularımız çok güzel işler yaptı. Bizleri çok farklı bir noktaya getirdiler, bir adım kaldı. Çok zor bir adım kaldı. Rakibimiz dinlenmiş durumda, 3 tane üst üste maç oynadık 4 gün sonrada final oynayacağız. Rakibimiz iyi bir takım, ligde kendilerini yenemedik.  Bu maçta elimizden geleni yapıp finali geçip,  Süper Lige çıkmak istiyoruz. Onur ve Cenk sakat, oraya bir iki arkadaşımız daha katılabilir net değil. Zaman kısa olduğu için toparlama süresi ne kadar olacak bilemiyoruz. İnşallah sağlam bir kadroyla çıkabiliriz. Türkiye’nin her tarafından çok büyük destek var. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizim takımımızın her şeyi yapabilecek derecede bir takım” dedi.

 

 

GOL OLSUN DİYE VURDUM

Eyüpspor maçında attığı golle maça damga vuran Bodrumspor’un tecrübeli oyuncusu Üzeyir Ergün, “Hayallerimin ötesinde şeyler yaşıyorum. 4 senedir profesyonel futbol oynayıp amatörden, BAL liginden buralara gelmek çok değerli, inşallah Süper Lig ile taçlandırırız. Dün oynanan yarı final rövanş maçında vurduğum şutu gol olsun niyetiyle vurdum. Allah nasip etti, emindim gol olacağından. Çok mutluyum, izleyicinde güzel gol olduğunu gördüm” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI