Bugun...



Bodrumspor playoff da Göztepe’yi 3-1 yendi

Spor Toto 1. Lig’de normal sezonun sona ermesinin ardından heyecan play-off maçlarıyla devam ediyor. Play-off turunda Bodrumspor sahasında Göztepe’yi konuk etti. Mücadelede kazanan taraf 3-1’lik skorla Bodrumspor oldu. Tek maç üzerinden oynanan mücadelede Bodrumspor play-off’ta yarı finale yükselen ilk ekip oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-05-2023 20:34:24 Tarih: 26-05-2023 20:29

Bodrumspor playoff da Göztepe’yi 3-1 yendi

Bodrumspor, Spor Toto 1’inci Lig Play-Off ilk tur maçında Göztepe’yi 3-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Spor Toto 1’inci Lig’de büyük başarı elde eden Bodrumspor’da teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Maça etkili başlayan Bodrumspor 16’ncı dakikrada Cenk ile öne geçti: 1-0. Göztepe’nin kaptanı İsmail Köybaşı 45+1’inci dakikada kendi ağlarını sarstı ve Bodrumspor skoru 2-0’a getirdi. Göztepe 87’de Atınç ile umutlansa da Bodrumspor 90+9’da Umar’ın golüyle maçı önde bitirdi.        

 

 

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Maç çok zordu. Sezonun başından beri bizleri, yönetimimizi, taraftarımızı mutlu eden oyuncu kardeşlerim bugün gerçekten verdiği görevleri layıkıyla yerine getirdiler. Göztepe takımı çok etkili bir takım. Doğru kapattık, doğru çıktık. Neticesinde galip gelmeyi bildik. Oyuncu kardeşlerimi bir kere daha tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler, son 3 takım arasına kaldık. Bu akşam rakibimiz belli olacak. Çok farklı bir noktaya geldik. İnşallah bununda üstesinden gelebiliriz” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI