Bugun...



Bodrumspor Manisa’ya 2 puan kaptırdı, 1-1

Bodrum şehir stadında oynanan maçta Bodrumspor Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-09-2022 20:32:25 Tarih: 18-09-2022 20:22

Bodrumspor Manisa’ya 2 puan kaptırdı,  1-1

Bodrumspor evinde ağırladığı Manisa Futbol Kulübü’yle 1-1 berabere kaldı. Maç sonu açıklama yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu lig zor bir lig alınan her puan çok kıymetli, bugünde biz aldığımızda yetineceğiz ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bodrumspor ligin 6’ıncı haftasında evinde Manisa Futbol Kulübünü ağırladı. Maçın ilk yarısında karşılıklı gol pozisyonları yaşanırken, 45+3’te Kenan Özer’in penaltı golüyle yeşil-beyazlı ekip soyunma odasına galip girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip üst üste gol pozisyonları yakaladı.

Manisa F.K. karşılaşmanın 88’inci dakikasında  Mehmet Uysal’ın golüyle beraberliği yakaladı. Maçın uzatma dakikalarında kısa süreli gerginlik yaşanırken, Manisa F.K.’da Çağrı Giritlioğlu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın uzatma dakikalarında gol sesi çıkmazken, karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Bodrumspor averaj farkıyla 11 puanla 2’inci sırada yer alırken,  Manisa Futbol Kulübü ise 8 puanla haftayı 8’ inci sırada kapattı.

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok dengeli bir maçtı. Özellikle ilk yarı böyle geçti onlarda çok doğru önlemler aldı. İlk yarı az da olsa pozisyon bulan taraftık. Bizim kaçırdığımız 3-4 tane pozisyonlarımız var. Bitiremedik, bitirsek çok güzel olacaktı. Bu lig zor bir lig alınan her puan çok kıymetli, bugünde biz aldığımızda yetineceğiz ve yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Levent Eriş ise, “İlk devreyi istediğimiz şartlarda bitimeyi hedeflemiştik. Biraz bekleyerek rakibe pozisyon vermeyi azaltarak yapmaya çalıştık. 44’üncü dakikaya bunu başardık. İkinci yarıda biz maçı bırakmadık, hep reaksiyon gösteren bir takımız. İkinci yarı daha çok pozisyon bulmayı amaçladık. Biz yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Kadromuzda çok genç oyuncular var ve onları kazanmak için devam ediyoruz” dedi.

Bodrumspor önümüzdeki hafta 1 Ekim 2022 tarihinde Rizespor deplasmanda mücadele edecek. Maç saat 19.00’da.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI