Bugun...



Bodrumspor, Manisa’da 3 puanı bıraktı döndü, 1-2

Bodrumspor ligin 25’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Manisa FK’ya 2-1 mağlup oldu.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2023 21:32

Bodrumspor, Manisa’da 3 puanı bıraktı döndü,  1-2

Spor Toto 1. Lig’in 25. Haftasında Manisa Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Bodrumspor’u uzatmalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Bodrumspor ligde 41 puanla 5’inci sıraya geriledi. Bodrumspor ligin 26’ıncı haftasında evinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor’dan 3 puan alabilmek için sahaya çıkacak.

 

ÇOK NET POZİSYONLARI KAÇIRDIK

Kendileri için çok dramatik bir maç olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İlk yarı çok iyi oynadık. Bir gol bulup çok net pozisyonlar kaçırdık. Son 8 günde 3 maç oynamamızın etkisiyle oyundan biraz düştük. Düştüğümüz anda kenardan hamle yaptık ama maalesef oyunu tutamadık. Uzatmalarda yediğimiz gollerle mağlup olduk. Yapacak bir şey yok. Burayı kapatıp 3 gün sonraki oynayacağımız maça bakacağız” şeklinde konuştu.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Bizim için çok kritik bir maçtı. Yukarıya doğru pozisyon almamız açısından kritik bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Zor maçlar oynuyoruz. Önce lig lideri Samsunspor ile oynadık. Şimdi lig üçüncüsü, önümüzdeki hafta da lig ikincisiyle oynayacağız. İnşallah bu periyodu istediğimiz gibi atlatırsak kendimizi Play-off’un içine atacağız. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI